Plan panostaa yritysyhteistyöhön | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Plan panostaa yritysyhteistyöhön

Plan vahvistaa yritysten kanssa tehtävää työtä organisaation uudelleenjärjestelyillä.

Kehitysyhteistyöjärjestö Plan Suomi on vahvistanut viime vuosina kasvanutta yritysyhteistyötään tekemällä yritysyhteistyötiimistä oman yksikkönsä, järjestö kertoo.

Suoraan pääsihteerin alaisuudessa työskentelevän tiimin johtajaksi valitun Susanna Saikkosen mukaan yrityksillä on merkittävä rooli köyhyyden vähentämisessä esimerkiksi ihmisarvoisia työpaikkoja luomalla sekä teknologiaa hyödyntämällä lasten ja nuorten koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvissä palveluissa.

"Planilla on erittäin hyviä kokemuksia ratkaisujen kehittämisestä yhdessä yritysten kanssa. Me haluamme olla jatkossakin eturivissä edistämässä yritysten ja järjestöjen yhteistyötä, Saikkonen sanoo.

Järjestön suurimpia kumppaneita ovat Suomessa Nokia ja Kemira, jotka osallistuvat Planin mukaan heikoimmassa asemassa olevien lasten aseman parantamiseen kehitysmaissa sekä kansainvälisyyskasvatukseen Suomessa. 

Yritysten ja järjestöjen yhteistyö on ollut kasvussa viime vuosina. Järjestöt hakevat Kepan mukaan nykyään laajempaa rahoituspohjaa ja lisäksi yritysten rooli köyhyyden poistamisessa nähdään tärkeänä. Myös yritykset haluavat perinteisen rahanlahjoittamisen sijaan toteuttaa yhteiskuntavastuuta uusilla tavoilla.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia