Tapahtumat

Mielenosoitus Irakin kansan puolesta

Amnesty järjestää mielenosoituksen Suomen Irakin suurlähetystöllä. Tarkoituksena on tukea irakilaisten oikeutta rauhanomaiseen mielenosoittamiseen ja vaatia, että virkavalta lopettaa tappavan voimankäytön välittömästi.
Logo Sadankomitea 2019

Lapsen oikeudet ja militarismi -seminaari

Lapsen oikeuksien päivän aattona 19.11. keskustellaan armeijasta kouluissa ja nuorten militarisoimisesta. Miten Intti tutuksi -ohjelma ja muut nuorille suunnatut kampanjat näyttäytyvät lapsen oikeuksien valossa?

Voimasanoja-työpaja

Voimasanoja on kirjoittamisen, esiintymisen ja aktivismin projekti sukupuoleltaan moninaisille tai sukupuoltaan pohtiville nuorille.
Logo Fingo 2018

Jokainen hukkunut on liikaa – Humaaneja ratkaisuja EU:n pakolaistilanteeseen -keskustelutilaisuus

Miltä pakolaistilanne näyttää Välimereltä käsin? Millaisia ratkaisuja EU voi tilanteeseen löytää? Seminaarissa etsitään vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin.

Kohti vastuullista vaatetuotantoa

Eetin koulutuksessa käydään läpi vaateteollisuuden ilmasto-, ympäristö- ja ihmisoikeusvaikutukset, tutustutaan vastuullisuuden arvioimiseen ja tehdään harjoitus, jossa opitaan arvioimaan yritysten vastuullisuusviestintää.
Suomen Pakolaisavun logo

Kaveriksi-tapahtumat

Pakolaisavun Kaveriksi-toiminnassa paikalliset ja maahan muuttaneet tutustuvat alkutapahtumissa ja sopivat 2–3 jatkotapaamisesta. Mukaan voi tulla yksin tai yhdessä ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

Rauhanpuolustajat 70 vuotta

Suomen Rauhanpuolustajien 70-vuotisjuhlia vietetään Helsingissä marraskuun lopussa.

Milloin pikamuodin aika on ohi?

Pikamuodin vastuuttomuudesta on puhuttu paljon, mutta halpavaatteita ostetaan ja heitetään pois enemmän kuin koskaan ennen. Eetin seminaarissa keskustellaan siitä, miten ongelma pitäisi ratkaista.
Logo Sadankomitea 2019

Itsenäisyyspäivä Rauhanasemalla

Sadankomitean tilaisuudessa pohditaan rauhantyön tulevaisuutta ja luovutetaan rauhanpalkinto.

Kirjeitä vapaudelle -ilta

Nuoria ihmisoikeuspuolustajia tuetaan Kirjeitä vapaudelle -tapahtumassa kansainvälisenä ihmisoikeuksien päivänä.
Logo SASK 2018

Reilumpi maailma – SASKin Solidaarisuuspäivät 2020

SASKin Solidaarisuuspäivät kokoaa yhteen työelämän ihmisoikeuksista ja ay-liikkeen kansainvälisestä ulottuvuudesta kiinnostuneet. Päivillä tarjoillaan näistä aiheista kiinnostuneille asiaa, vetovoimaisia puhujia ja mahdollisuus tavata toisiaan.