Tapahtumat

Baltic Glory

Baltic Glory on vuosittainen rauhanharjoitus, josta on kasvanut yksi suurimmista antimilitaristien kokoontumisista Pohjois-Euroopassa. Hakuaikaa tapahtumaan on 3.6. asti.

100 % CIVIL – antimilitaristinen taidenäyttely 4.–18.8.2019

100 % CIVIL -näyttelyn taiteilijaryhmä on koottu vuoden 2018 Baltic Glory -rauhanharjoituksessa tavanneiden taiteilijoiden lisäksi artisteista Suomesta, Venäjältä, Ukrainasta, Virosta, Ruotsista ja Brasiliasta. Kuuden maan 18 taiteilijan näyttely pyrkii kyseenalaistamaan ja kritisoimaan sodan asemaa nykyajassa.

Hiilivapaa Suomen tulevaisuus -työpaja

Eduskunta- ja eurovaalit ovat ohi ja niissä saatiin huomattavia voittoja ilmastolle. Työ ei kuitenkaan lopu tähän, vaan kansalaisyhteiskunnan ja järjestöjen on jatkettava ilmastoasioiden edistämistä. Tule mukaan ideoimaan ja pohtimaan mihin suuntaan Hiilivapaa Suomi -kampanjaa viedään!
Suomen Pakolaisavun logo

Tutustu Pakolaisavun vapaaehtoistyöhön -info

Pakolaisapu etsii uusia tekijöitä ohjaamaan ryhmiä, järjestämään kohtaamistapahtumia, organisoimaan turvapaikanhakijoiden toimintaa sekä ohjaamaan globaalikasvatuksen oppitunteja koululaisille.

Rauhan helmiä -juhla

Rauhan Helmiä -juhlassa kuullaan yhdistystoimijoiden ja muusikoiden muisteloita vuosien varrella pidetyistä Rauhan Helmiä -konserteista, ja puheiden lomassa kuunnellaan musiikkiesityksiä.

Päästötön lämmitys

Hiilivapaa Suomi järjestää tutustumisretken taloyhtiöön, joka on irtaantunut kaukolämmöstä ottanut käyttöön maalämmön täydennettynä poistoilman lämmön talteenotolla.

Vastuullinen asekauppa?

Rauhanliitto, Sadankomitea, Rauhanpuolustajat ja ICAHD Finland järjestävät keskustelutilaisuuden eurooppalaisesta asekaupasta, sen paikasta EU:n ulkopolitiikassa ja vaikutuksista Euroopan lähialueilla.
Logo Turku Science Park 2019

Å Pitch – Do Good, Do Business

Turku Science Park järjestää 28. elokuuta ”Do good, do business” -tapahtuman. Tavoitteena on edistää arvopohjaista yrittäjyyttä sekä erilaisia sosiaalista, ekologista ja teknologista hyvinvointia edistäviä ratkaisuja tarjoavien yritysten asiaa.
Logo Fingo 2018

Eurooppa eriarvoisuutta vastaan

Turun Eurooppa-foorumilla Fingon ja SOSTEn paneelikeskustelussa pohditaan mistä eriarvoisuus kumpuaa ja miksi se on kasvanut EU-maiden sisällä. Kuinka EU voi vaikuttaa siihen, että tulevaisuuden Euroopassa kukaan ei jää kehityksestä jälkeen?
Logo KIOS 2017

Women human rights defenders under attack

Englanninkielisessä asiantuntijaseminaarissa keskustellaan mm. siitä, millaisia uhkia ihmisoikeuspuolustajanaiset kohtaavat ihmisoikeustyössään ja kuullaan naisihmisoikeuspuolustajia eri puolilta maailmaa.

Rauhanakatemia

Rauhanakatemiassa puhumassa muun muassa aktivisti Jeff Halper.

Demokratia rauhan takuuna

Kansainvälisen demokratiapäivän seminaarissa keskustellaan demokratian roolista rauhassa.

Yhdenvertaisuusgurukoulutus

Keväällä suosiota saavuttanut koulutus järjestetään uudelleen. Perehdy taloudelliseen eriarvoisuuteen ja opi kertomaan siitä myös muille.

Mainoksia