Tapahtumat

Logo 2019 Suomen YK-nuoret rauhanviikko

Nuorten rauhanviikko 16.–21.9.

Suomen ensimmäinen Nuorten rauhanviikko innostaa nuoret työskentelemään yhdessä rauhanomaisen tulevaisuuden puolesta. Luvassa on useissa eri kaupungeissa järjestettäviä kouluvierailuja, tempauksia, tapahtumia ja iltaohjelmaa paneelikeskusteluista jalkapallo-otteluihin.
Logo Kriisinhallintakeskus

EU:n kriisinhallinnan tulevaisuuden haasteet -seminaari

EU:n kriisinhallinnasta keskustellaan syyskuussa Kansallismuseon auditoriossa

Yhdenvertaisuusgurukoulutus

Keväällä suosiota saavuttanut koulutus järjestetään uudelleen. Perehdy taloudelliseen eriarvoisuuteen ja opi kertomaan siitä myös muille.
Logo Suomen YK-liitto 2019

Nuorten rauhanviikon seminaari

Ahdistavatko jatkuvat uutiset sodista ja konflikteista? Miksi ilmastonmuutosta ei torjuta tarpeeksi tehokkaasti, vaikka muuttuva ilmasto voi pahentaa konflikteja entisestään? Näitä kysymyksiä pohtiva nuorten rauhanviikko huipentuu kansainvälisenä rauhanpäivänä 21.9. järjestettävään seminaariin.

Amnestyn avointen ovien ilta

Kiinnostaako sinua vapaaehtoinen ihmisoikeustyö pääkaupunkiseudulla? Avointen ovien ilta kokoaa yhteen kaikki ihmisoikeusaktivismista ja kampanjoinnista kiinnostuneet pääkaupunkiseudun amnestylaiset.

Helsingin seudun & yliopiston Maan ystävien uusien ilta

Kiinnostaako toiminta kestävämmän ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta kansalaisjärjestössä? Haluatko toimia ruohonjuuritasolla ja näin vaikuttaa ympäristö- ja energiapoliittisiin teemoihin? Maan ystävillä on uusien ilta syyskuussa.
Logo SOS-Lapsikylä 2018

SOS-Lapsikylän testamentti-ilta

SOS-Lapsikylä järjestää testamentti-illan, jossa tutustutaan SOS-Lapsikylän toimintaan, testamentin tekoprosessiin ja siihen, mitä tarkoittaa testamenttilahjoituksen tekeminen hyväntekeväisyyteen.
Logo Opettajat ilman rajoja 2019

Maailman opettajien päivän seminaari

Opettajat ilman rajoja -verkosto järjestää opettajille, opinto-ohjaajille ja muille opetusalan ammattilaisille suunnatun seminaarin Maailman opettajien päivän kunniaksi. Seminaarin teemana on tänä vuonna oikeus ohjaukseen – yksilöllinen ohjaaminen ja kohtaaminen osana laadukasta koulutusta.

Valokuvanäyttely: Älä enää lyö 18.9.–5.10.2019

Naisille turvattomin paikka on oma koti. 17. syyskuuta käynnistyvä Älä lyö! -valokuvanäyttely nostaa esiin parisuhdeväkivallasta selviytyneiden naisten tarinoita.
Logo Fingo 2018

Beyond Growth – Indicators for People and Planet

Keskustelua hyvinvoinnista ja kestävyydestä monenkeskisessä konferenssissa.

Mainoksia