Tapahtumat

Logo, jossa teksti fingo.

Transformer 2030 – Tulevaisuuden tekijät: Länsi-Suomi 22.1.–11.5.

Tuntuuko kestävän tulevaisuuden ajatteleminen mahdottomalta? Koetko, että isot ja mutkikkaat ongelmat, kuten ilmastonmuutos ja eriarvoisuuden kasvu, ovat liian isoja haasteita ratkaistaviksi? Transformer 2030 -hankkeen koulutuksissa syvennetään omaa osaamista kestävän tulevaisuuden ydinteemoista ja tutustutaan koulutuksen teoreettisiin kehyksiin yhdessä tutkijoiden sekä kansalaisjärjestöjen globaalikasvattajien avulla.
Logo, jossa lukee keltaisella sask ja pienemmällä fi.

SASK-keskusteluilta: Aina pelastettavana – Onko aika muuttaa käsitystämme Afrikasta?

Miksi puhumme Afrikasta kokonaisuutena aivan kuin maanosassa ei olisi erilaisia todellisuuksia? Millaisiin stereotypioihin kehitysviestinnässä ja mediassa kompastutaan? Aiheesta keskustelemassa kehitysviestintää tutkinut Martta Kaskinen sekä Libin Mohamed African Anti-Racism Society Finlandista.
Logo, jossa teksti fingo.

Transformer 2030 – Tulevaisuuden tekijät: Pohjois-Suomi 28.1.-20.5.

Tuntuuko kestävän tulevaisuuden ajatteleminen mahdottomalta? Koetko, että isot ja mutkikkaat ongelmat, kuten ilmastonmuutos ja eriarvoisuuden kasvu, ovat liian isoja haasteita ratkaistaviksi? Transformer 2030 -hankkeen koulutuksissa syvennetään omaa osaamista kestävän tulevaisuuden ydinteemoista.
Logo, jossa lukee keltaisella sask ja pienemmällä fi.

SASKin lähettiläskoulutus

SASK kouluttaa uusia SASK-lähettiläitä vuosittain. Vuoden 2021 ensimmäinen lähettiläskoulutus käynnistyy lauantaina 6.2. virtuaalisesti hyödyntäen Microsoft Teams sekä Howspace-alustoja. Haku on käynnissä 27.1. asti.