Tapahtumat

Translaki on ihmisoikeuskysymys – Keskustelutilaisuus kävellen

Amnestyn ihmisoikeusoppaat kertovat viisi vastausta kysymykseen, miksi Suomeen tarvitaan uusi translaki. Tilaisuus järjestetään taidenäyttelyssä.

Ruokaa ei aseita -leiri 26.6.–4.7.

Tämän kesän Ruokaa ei aseita -vapaaehtoisleiri järjestetään juhannuksen jälkeen 24.6.-4.7. Eri maista tulevat vapaaehtoiset järjestävät yhdessä suomalaisten aktiivien kanssa kuusi ruoanjakotapahtumaa eri puolilla kaupunkia. Tapahtumissa tarjotaan ilmaista kasvisruokaa sitä tarvitseville.
Logo Suomen YK-liitto 2019

Innovaatioilla kohti kestävää kehitystä

SuomiAreenassa keskustellaan innovaatioiden merkityksestä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa.

Demokratia tienhaarassa: onko puolueiden aika ohi?

Demon SuomiAreena-paneeli haastaa eduskuntapuolueiden johdon puolustamaan puolueiden paikkaa politiikan ja päätöksenteon ytimessä.
Kirkon Ulkomaanapu logo 2017

Suomi Areena 2019: Maailmanlaajuinen oppimisen kriisi, mistä ratkaisut?

Maailman lapset käyvät koulua, mutta eivät opi. Suomi tunnetaan koulutuksen mallimaana, meiltä odotetaan ratkaisuja ja meidät halutaan kumppaniksi. Keskustelu aiheesta Porin SuomiAreenassa.

Planeetalle mahtuva talous – Se muuttuu, mitä mitataan

SuomiAreenan keskustelutilaisuus luo uusia näkökulmia siihen, miltä näyttäisi luonnon kantokykyyn sopeutunut talous Suomessa ja millaisin mittarein sitä ohjataan.

Loviisan Rauhanfoorumi 3.–6.8.

Loviisan Rauhanfoorumin teemana on tänä vuonna ilmastonmuutos uhkana ihmiskunnan turvallisuudelle. Puhujina on mm. kansanedustaja Erkki Tuomioja ja Rauhanliiton puheenjohtaja Tarja Cronberg.

Hiroshima-ilta

Tapahtumassa kunnioitetaan Hiroshiman ja Nagasakin atomipommi-iskujen uhrien muistoa laskemalla kynttilälyhdyt veteen sekä muistutetaan rauhantyön tärkeydestä.

Haku käynnissä Baltic Glory -rauhanharjoitus­tapahtumaan

Baltic Glory on vuosittainen rauhanharjoitus, josta on kasvanut yksi suurimmista antimilitaristien kokoontumisista Pohjois-Euroopassa. Hakuaikaa tapahtumaan on 3.6. asti.

Vastuullinen asekauppa?

Rauhanliitto, Sadankomitea, Rauhanpuolustajat ja ICAHD Finland järjestävät keskustelutilaisuuden eurooppalaisesta asekaupasta, sen paikasta EU:n ulkopolitiikassa ja vaikutuksista Euroopan lähialueilla.
Logo Turku Science Park 2019

Å Pitch – Do Good, Do Business

Turku Science Park järjestää 28. elokuuta ”Do good, do business” -tapahtuman. Tavoitteena on edistää arvopohjaista yrittäjyyttä sekä erilaisia sosiaalista, ekologista ja teknologista hyvinvointia edistäviä ratkaisuja tarjoavien yritysten asiaa.
Logo Fingo 2018

Eurooppa eriarvoisuutta vastaan

Turun Eurooppa-foorumilla Fingon ja SOSTEn paneelikeskustelussa pohditaan mistä eriarvoisuus kumpuaa ja miksi se on kasvanut EU-maiden sisällä. Kuinka EU voi vaikuttaa siihen, että tulevaisuuden Euroopassa kukaan ei jää kehityksestä jälkeen?

Yhdenvertaisuusgurukoulutus

Keväällä suosiota saavuttanut koulutus järjestetään uudelleen. Perehdy taloudelliseen eriarvoisuuteen ja opi kertomaan siitä myös muille.

Mainoksia