Tapahtumat

Kaapelinkulman kulta -valokuvanäyttely / The Gold of Kaapelinkulma Photo Exhibition

Valokuvanäyttely kertoo Valkeakoskelle 2019 avatusta kultakaivoksesta ja kaivosyhtiön jäljestä luontoon. Kuvatekstit ovat suomeksi ja englanniksi.

The photography exhibition tells of the gold mine that was opened In the municipality of Valkeakoski near Tampere in 2019. The description texts of the photos are both in Finnish and in English.

Hiroshima-ilta

Hiroshiman ja Nagasakien atomipommeista tulee kuluneeksi 75 vuotta. Atomipommien uhreille sytytetään lyhtyjä 6.8.
Logo Hiilivapaa Suomi 2020

Hiilivapaa Suomi -viestintätapaaminen

Ilmastokampanja Hiilivapaa Suomen viestintää suunnitellaan elokuussa.

Uusien vapaaehtoisten infot

Planin seuraava uusien vapaaehtoisten info järjestetään 19.8. sähköisesti.

Tienoo.fi-sivuston ja perhekotoutumismallin julkaisuwebinaari

Kotoutumista tukeva Tienoo.fi-mobiilisivusto ja perhekotoutumismalli julkaistaan torstaina 27.8.2020 klo 10-12 pidettävässä webinaarissa. Tilaisuus on avoin kaikille ja suunnattu erityisesti työntekijöille, jotka kohtaavat työssään hiljattain Suomeen muuttaneita maahanmuuttajia.

Webinaari: Tasa-arvo ja sukupuolinormit Planin työssä

Miten sukupuoliroolit ja sukupuoleen liittyvät normit vaikuttavat yhteiskunnassa? Miten voimme edistää sukupuolten tasa-arvoa yhdessä? Miksi Plan edistää tyttöjen oikeuksia? Tule oppimaan Planin webinaariin 17.9. klo 16.30–18.
Rauhankasvatusinstituutti logo

Rauhanpäivän brunssiseminaari

Rauhankasvatusinstituutin seminaarissa kuullaan nuorten aktivistien ja yhteiskunnallisten päättäjien välistä vuoropuhelua yhteiskuntarauhan, antirasismin ja yhdenvertaisuuden teemoista.
Logo Suomen YK-liitto 2019

Opettajista kestävän tulevaisuuden tekijöitä -täydennyskoulutus 10.10.2020–24.4.2021

Suomen YK-liitto järjestää lukuvuoden 2020-2021 aikana täydennyskoulutuksen peruskoulun ja toisen asteen opettajille ja rehtoreille. Opettajat kestävän tulevaisuuden tekijöinä -koulutuksen kärkiteemoja ovat ilmasto, biodiversiteetti ja kiertotalous.
Logo Suomen YK-liitto 2019

Art 2030 - Agenda 2030

Agenda - Art 2030 -teossarja käsittelee YK:n kestävän kehityksen tavoitteita muun muassa tanssin, ympäristötaiteen, rituaalirunouden ja kuvataiteen kautta. Teokset tulevat esille Töölönlahden ympäristöön lokakuussa osana YK:n 75-juhlavuoden tapahtumia.