Mikä Maailma.net? | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Mikä Maailma.net?

Maailma.net on kestävään kehitykseen, ihmisoikeuksiin, kehitysyhteistyöhön ja kansalaisyhteiskuntaan keskittynyt suomalainen verkkojulkaisu.

Sivustoa julkaisee vuonna 2001 rekisteröity Maailma.net ry, jonka jäseninä on 40 suomalaista ihmisoikeus- ja kehitysjärjestöä ja -toimijaa. Olemme myös Fingon sekä Kultti ry:n jäsen.

Sivuston toimitus on Helsingissä, ja sen päätoimittaja on Teija Laakso. Maailma.netin sivuilla vierailee kuukausittain yli 20 000 yksilöityä kävijää.

Logo ja teksti "Vastuullista journalismia"

Maailma.net on Kultti ry:n (Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto) jäsen ja noudattaa sen kautta Journalistin ohjeita. Tarkistamme julkaisemamme faktat mahdollisimman monesta lähteestä, siteeraamme vain luotettavia julkaisuja ja tahoja ja korjaamme virheet viipymättä.

Lue lisää toiminnastamme ja periaatteistamme täältä.

Seuraa meitä

Maailma.netiä voi seurata myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa sekä viikoittaisen uutiskirjeen kautta.

Rahoituksemme

Maailma.netin rahoitus koostuu jäsenten maksamista jäsenmaksuista, ilmoitus- ja palvelumyynnistä sekä valtiontuista.

Vuonna 2024 Maailma.net saa Taiteiden edistämiskeskuksen kulttuurilehtitukea sekä ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustukea.

Tietoa sivustosta

Maailma.netin ylläpidossa käytetään avoimeen lähdekoodiin perustuvaa Drupal -julkaisujärjestelmää. Sivuston ylläpidosta vastaa Shila Solutions.

Sivuston saavutettavuusseloste löytyy täältä.

Uutiskirjeemme rekisteriseloste sekä tietoa evästeistä löytyy täältä.