Maata on käytettävä oikein | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Maata on käytettävä oikein

Sansibarin kestävän maankäytön ja ympäristön hallinnan tukihankkeessa työskentelevä Abdi Ahmed jakaa tietoa maankäytön ja ympäristön suojelusta.

Sansibarin kestävän maankäytön ja ympäristön hallinnan tukihankkeessa työskentelevä Abdi Ahmed jakaa tietoa maankäytön ja ympäristön suojelusta. Ahmed on seurannut vuodesta 1989 lähtien suomalaisten maankäytön kehitysyhteistyöhankkeita Sansibarilla.

Sansibarin kestävän maankäytön ja ympäristön hallinnan tukihankkeessa, SMOLE II:ssa työskentelevän Ahmedin mukaan yksi keskeisimpiä saavutuksia on ollut se, että ympäristökysymykset on nostettu osaksi maankäytön suunnittelua.

Ahmedin mukaan vuosia kestäneessä yhteistyössä suomalaisten kanssa on koottu valtavat määrät maankäyttöön liittyvää tietoa ja ohjeita siitä, mitä pitäisi tehdä. Hän uskoo, että tuloksia saadaan, kun tämä tieto sovelletaan käytäntöön ja maan hallitus alkaa käyttää sitä ihmisten hyväksi.

”Meidän projektimme ei anna ihmisille rahaa, vaan tietoa siitä, kuinka he voivat parantaa elämäänsä paremmalla maankäytöllä ja ympäristöään suojelemalla”, Ahmed korostaa ja pitää tätä periaatetta ohjelman suurimpana hyötynä tavallisille sansibarilaisille.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia