Into Kustannukselta uusi e-kirjapankki | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Into Kustannukselta uusi e-kirjapankki

Uusi sähkökirjasivusto tarjoaa ilmaisia resursseja kaikenlaisille toimijoille Suomessa ja maailmalla.

Helsinkiläinen pienkustantamo Into Kustannus on virallisesti avannut uuden e-kirjasivuston lukijoille, järjestöille, kirjailijoille, akateemisille instituutioille, lukijoille ja aktivisteille ympäri maailmaa.

Vuoden 2011 alusta asti kehitteillä olleessa Into-ebooks.com -kirjapankista löytyy 180 ilmaisen teoksen lisäksi riippumattomien kustantajien kansainvälinen e-kirjakauppa, jossa myydään kauno- ja tietokirjallisuutta monista eri aiheista.

"Sivusto pyrkii olemaan avoin, vaihtoehtoinen ja vuorovaikutuksellinen e-kirja-alusta. Tavoitteena on tukea eri itsenäisten toimijoiden kehitystä jakamalla päivittyvää, runsasta ja kohdennettua valikoimaa sähkökirjallisuudesta", sanoo Into Kustannuksen Milla Karppinen.

Sivustolta on tehty yli 7000 tähän mennessä latausta, sekä suomen että englannin kielellä.

Myös ilmainen suomenkielinen Maailman kirjasto-osio keskittyy keräämään yhteen monipuolisia julkaisuja, joita järjestöt ja riippumattomat kustantajat tuottavat.

Into‐eBooks.com-sivua ylläpitää Into Kustannus ja sivujen ilmaismateriaalia kerää Ympäristö ja kehitys ry. Ympäristö ja kehitys ry on saanut materiaalin keräämistä varten Ulkoministeriön tiedotustukea.

Into Kustannus on myös maailma.net-sivustoa julkaisevan Suomen OneWorld-yhdistyksen taustajärjestö.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia