Kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

Ilmoittaja

Suomen Lähetysseura

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Lähetysseura on kirkon kansainvälisen työn järjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä. Lähetysseura tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja rauhantyötä 30 maassa ympäri maailmaa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi.

Haemme kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

  • kahta teologian tai nuorisotyön opiskelijaa (myös muut kasvatustieteiden opinnot voidaan huomioida) (n. 2,5 kk työsuhde kesä-elokuussa)

  • kahta muusikkoa / musiikkikasvattajaa nuoriso- ja rippikoulutyöhön (n. 3 kk työsuhde huhtikuun ja elokuun välille)

Teologian tai nuorisotyön opiskelija

Suomen Lähetysseuran ja Lasten ja nuorten keskuksen kansainväliset rippikoulut tarjoavat mahdollisuuden tehdä rippikoulutyötä aivan uudella tavalla. Leireillä puhutaan sekä englantia että suomea. Painotamme rippikoululeireillämme myös lähetyskasvatusta. Toivomme kesätyöntekijöiltämme rohkeutta hypätä kansainväliseen työympäristöön. Saat kokea 10 päivän riparin, jossa huipputiimillä toteutetaan merkityksellinen leirikokonaisuus.

Riihisleirin suunnittelu ja toteutus vaatii organisointikykyä, innostuneisuutta ja luovuutta. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta sekä luoda uutta.

Valitulta edellytetään kokemusta rippikoulutyöstä ja muusta seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on eduksi. Huomioimme kaikkien alojen opiskelijat.

Kesätyöntekijöiden rippileirit sijoittuvat ajalle 28.6.–7.7. sekä 16.7.–25.7. Riihisleiri järjestetään 16.–18.8. Lisäksi kesätyöntekijöiden toivotaan osallistuvan kesän ennakkoviikonloppuun 3.-5.5.

Muusikko / musiikkikasvattaja

Muusikko toimii rippikoululeirin musiikkikasvattajana ja kanttorina, musiikkikasvatusprojekti Cuminan ohjaajana sekä nuorten Riihikirkkoleirin musiikkivastaavan tehtävissä. Rippikoululeirillä muusikko on osa työntekijätiimiä ja vastaa yhdessä muiden kanssa yhden rippikoulun kokonaisuudesta. Erityinen vastuualue on rippikoululaisista koottavan orkesterin harjoituttaminen ja johtaminen. Cumina-projektissa muusikko toimii osana ohjaajatiimiä, joka vastaa valintojen toteuttamisesta, harjoitusviikonlopusta ja kiertueen toteuttamisesta. Valitulta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä, pedagogisia valmiuksia bändin johtamiseen (sovitukset ja harjoitukset), näkemystä jumalanpalvelus- ja seurakuntamusiikin toteuttamisesta ja kykyä toimia projekteissa itsenäisesti. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus sekä aiempi kokemus rippikoulutyöstä on eduksi.

Kesän 2024 haussa etsimme toiseksi kesämuusikoista erityisesti henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta Cuminan ohjaamisesta sekä Riihikirkkoleirin järjestämisestä. Aiempi kokemus saatetaan huomioida palkkauksessa.

Hakeminen ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 14.12. mennessä osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekijoita-rippikoulu-ja-nuorisotyohon/Z9LEEq.

Lisätietoja tehtävästä antavat rippikoulutyön ja lähetyskasvatuksen asiantuntija Miina Kurjenmiekka, miina.kurjenmiekka@suomenlahetysseura.fi, 044 9019 958 (12.12. klo 13–14 ja 13.12. klo 9–11) sekä yhteyspäällikkö Anne Jälkö, anne.viljanen@suomenlahetysseura.fi, 040 621 3388 (5.12. klo 15–16 ja 7.12. klo 9–10). Haastattelut järjestetään 18.–20.12.

Suomen Lähetysseura on sitoutunut lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia kaikessa toiminnassaan.

Suomen Lähetysseura arvostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.