Alueellisen hankehallinnon asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Alueellisen hankehallinnon asiantuntija

Ilmoittaja

Suomen Lähetysseura

Paikkakunta

Kathmandu

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Lähetysseura on kirkon kansainvälisen työn järjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä. Lähetysseura tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja rauhantyötä 24 maassa ympäri maailmaa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi.

Haemme nyt   alueellisen hankehallinnon asiantuntijaa  Nepaliin, vastaamaan UM-rahoitteisten kehitysyhteistyöhankkeiden hankehallinnosta. 

Oletko kehitysyhteistyön ammattilainen ja haluat työskennellä Nepalissa kumppanilähtöisessä organisaatiossa?  Alueellisen hankehallinnon asiantuntija vastaa oman vastuualueensa hankkeiden suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja arvioinnin tukemisesta. Hän koordinoi hankehallinnon kapasiteetin vahvistamista yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraa toimenpiteiden toteuttamista. Asiantuntija varmistaa, että hanketyö vastaa Lähetysseuran laatukriteereitä, ohjeistuksia ja linjauksia.  

Asiantuntija pitää säännöllisesti yhteyttä kumppaneihin, suunnittelee hankeyhteistyötä ja koordinoi yhteistyötä myös muiden tukijoiden, viranomaisten ja toimijoiden suhteen. Hän vastaa hankkeisiin liittyvän informaation ajantasaisuudesta, arvioi kumppaneiden hankehallinnollista kapasiteettia ja ylläpitää hankkeisiin liittyvää riskikartoitusta.

Asiantuntija seuraa ja ohjaa sovittujen toimenpiteiden toteuttamista, antaa toimenpidesuosituksia ja vastaa aluesuunnitelman sekä alueellisten raporttien tueksi laadittujen analyysien laatimisesta. Tehtävään voi sisältyä myös koulutusvastuuta. Asiantuntija osallistuu alueelliseen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöhön ja toimii aktiivisesti aluetiimissä.  

Etsimme hankehallinnon asiantuntijaa, jonka vastuulla on Nepalissa toteutettavan kehitysyhteistyön hankehallinto. Asiantuntija vastaa yhteydenpidosta kumppaneihin sekä hankkeiden seurannasta sekä tuottaa tietoa työalueen seurannan ja arvioinnin tarpeisiin.    

Esihenkilönä toimii Nepalin maajohtaja. 

Tehtävään valittavalta vaaditaan:   

 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä 
 • Sitoutumista Lähetysseuran identiteettiin, strategiaan ja arvoihin.  
 • Hyvää PMEL-osaamista, tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta UM- ohjelmatyöstä 
 • Hyvää taloushallinnollista osaamista  
 • Vahvaa ymmärrystä globaalin etelän järjestöjen kanssa toimimisesta 
 • Hyvää paineensietokykyä  
 • Hyvää kykyä analysoida riskejä ja toimia tarkoituksenmukaisesti  
 • Hyviä analyyttisiä valmiuksia ja kykyä tuottaa laadukasta dokumentaatiota   
 • Hyviä valmiuksia varainhankintaan, vaikuttamistyöhön ja viestintään 
 • Hyviä koulutus- ja fasilitointitaitoja  
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja  
 • Kulttuuri- ja uskontosensitiivisyyttä  
 • Erinomaista englannin kielen taitoa
 • Kirkon kansainvälisen työn koulutuksen suorittamista tai valmiuksia koulutuksen käymiseen 

Eduksi katsomme alueen kulttuurin ja kielten tuntemuksen.  

Asuminen ja olosuhteet  

Asemapaikka on Nepalin pääkaupunki Kathmandu. Kathmandun ilmanlaatu on ajoittain huono, jonka vuoksi työtä ei suositella, jos hakijalla on hengityselinsairauksia. Lähetysseura avustaa asunnon hankkimisessa. Lapsille on olemassa hyvätasoinen kansainvälinen koulu lukiotasolle saakka. 

Lähetysseura tukee asunnon etsinnässä ja tarjoaa tehtävässä asuntoedun. Työntekijän mukana tuleville lapsille Lähetysseura korvaa kaikki koulunkäyntikulut Suomen tasoa vastaavissa oppilaitoksissa.  

Työn aloitus ja kesto  

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ensimmäinen ulkomaan työkausi on määräaikainen 24kk.  

 Palkkaus

Työalueella maksetaan rahapalkkaa (työaluepalkka), joka lasketaan vakuutuspalkan perusteella KJTES:n määritelmän mukaisesti. Työaluepalkka voi poiketa suurestikin vakuutuspalkasta. Esimerkiksi vakuutuspalkan ollessa 3 274,51€, työaluepalkka olisi todennäköisesti noin 2 053€. Lisäksi maksetaan komennuslisää 120€/kk. 

Vakuutuspalkka tarkoittaa samaa palkkaa, kuin mitä vastaavasta työstä maksettaisiin Suomessa. Vakuutuspalkka tässä tehtävässä sijoittuu välille 3 187,20–3 449,11€ ja määräytyy työtehtävän kannalta oleellisten työkokemusvuosien perusteella.

Käteen jäävä palkka (nettopalkka) saadaan vähentämällä työaluepalkasta TYEL-maksu, työttömyysvakuutusmaksu ja sairausvakuutusmaksut. Lisäksi työnantaja kustantaa vuokrakulut sekä joitain muita ulkomaantyöstä johtuvia kuluja työalueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nepalin maajohtaja Lotta Gammelin puhelimitse (puh. +358406804843) 15.2. klo 16–17 ja 19.2. klo 9–10 tai sähköpostitse (lotta.gammelin@felm.org). 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.2.2024 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/asiantuntija-alueellinen-hankehallinto-nepal/Dbd9EO

Suomen Lähetysseura arvostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.