Suomen World Vision

Logo World Vision 2019

Suomen World Vision on vuonna 1983 perustettu kristillis-humanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka on osa kansainvälistä World Vision -verkostoa. Järjestö ei ole maailma.netiä julkaisevan Suomen OneWorld-portaaliyhdistyksen jäsen.

Vammaiset heikoilla humanitaarisissa kriiseissä

Parannusta vammaisten tilanteeseen saataisiin jo ihan yksinkertaisillakin ratkaisuilla, sanoo vammaistyötä tekevän Abilis -säätiön perustaja Kalle Könkkölä.
Logo World Vision 2019

World Vision varoittaa: Yli 200 000 lapsen elämä uhattuna, jos Kenia sulkee Dadaabin pakolaisleirin

"Lasten ja perheiden elämä ja elinkeino on vakavasti uhattuna, jos heidät palautetaan alueille, joita edelleen pidetään erittäin epävakaina", sanoo humanitaarisen avun päällikkö Miikka Niskanen.

Mies – kehitysyhteistyön usein unohdettu voimavara

Sukupuolten välinen tasa-arvo on noussut kehityspolitiikan ykkösbrändiksi niin Suomessa kuin maailmallakin. Pojat ja miehet tahdotaan mukaan tasa-arvotyöhön, mutta aihe on arka.

Kehitysyhteistyöjärjestöt kääntyvät nyt yritysten puoleen

Suomalaiset kehitysyhteistyöjärjestöt etsivät yhä enemmän yhteistyömahdollisuuksia yritysten kanssa. Alkamassa on muun muassa tutkimushanke, jossa selvitetään, mikä yhteistyössä voi toimia ja mikä ei.

Tyttöjen silpomisen perinne katoaa hitaasti

Keniassa silpomisen kieltävä laki on ajamassa perinnettä piiloon. Myös Suomessa terveydenhuoltohenkilökunta tapaa silvottuja naisia.
Logo World Vision 2019

Tänään alkava Pimppi-kampanja haluaa pysäyttää silpomisen

Suomen World Visionin kampanja nostaa esiin tyttöjen ihmisoikeuksia räikeällä tavalla rikkovan käytännön ja vaatii toimia sen lopettamiseksi.

Sadat tuhannet avun ulottumattomissa Syyriassa

Avustuskuormat pääsivät nälkiintyneiden ihmisten asuttamaan Madayan kaupunkiin, mutta kyseessä on vasta jäävuoren huippu.
Logo World Vision 2019

World Vision kutsuu yrityksiä ratkomaan vesiongelmia Keniassa ja Sri Lankassa

Tavoitteena on säännöllisen ja luotettavan vedenjakelun takaaminen myös syrjäseuduilla ja slummeissa asuville ihmisille.

Etiopiassa pahin kuivuus vuosikymmeniin

El Niño -sääilmiö voi lisätä avuntarvitsijoiden määrää Afrikan sarvessa yli 80 prosenttia.
Logo World Vision 2019

Puoli vuotta Nepalin maanjäristyksestä — World Vision auttanut 229 000:tä ihmistä

Sunnuntaina tulee puoli vuotta Nepalin tuhoisasta 7,8 magnitudin maanjäristyksestä, jota seurasi toinen järistys pari viikkoa myöhemmin.

Pakolaiskriisi innosti suomalaiset lahjoittamaan

Kirkon Ulkomaanapu on saanut pakolaisten auttamiseksi enemmän lahjoituksia kuin Nepalin maanjäristyksen uhreille. Lähellä oleva kriisi vetoaa lahjoittajiin enemmän kuin kaukaisemmat, järjestöistä kerrotaan.

World Vision lopettaa viisi kehitysyhteistyöhanketta

Järjestö joutuu säästämään ensi vuonna kolme miljoonaa euroa hallituksen kehitysyhteistyön määrärahaleikkausten takia.
Logo World Vision 2019

Pelastetaan ainakin Sagar

Suomen hallituksen kehitysapuleikkausten vuoksi useita kehitysohjelmia joudutaan lopettamaan. World Vision kutsuu suomalaisia pelastamaan niistä ainakin yhden, Intian Sagarin.

Suomen World Visionin uusi toiminnanjohtaja ei halua velloa epätoivossa

Muun muassa Microsoftilla aiemmin työskennellyt Tiina Antturi sanoo, että kehitysyhteistyöhön kohdistuvat leikkaukset ovat luoneet "kammottavan" tilanteen, mutta siitä on noustava nopeasti ylös.
Tilaa aihepiirin Suomen World Vision RSS-syöte