Rauhankasvatusinstituutin Kohti syrjimätöntä koulua -opintopiirit tarjaovat työkaluja antirasistiseen syrjinnän vastaiseen kasvatustyöhön | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Rauhankasvatusinstituutin Kohti syrjimätöntä koulua -opintopiirit tarjaovat työkaluja antirasistiseen syrjinnän vastaiseen kasvatustyöhön

RKI:n reflektoiva opintopiiri opettajille tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa osaamistaan ja pohtia omaan työarkeen liittyviä yhdenvertaisuuden ja antirasismin kysymyksiä.

Mainosbanneri Kohti syrjimätöntä koulua.

Reflektoiva opintopiiri opettajille tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa osaamistaan ja pohtia omaan työarkeen liittyviä yhdenvertaisuuden ja antirasismin kysymyksiä.

Opintopiiritapaamisissa keskustellaan näistä teemoista ohjatusti toisten opettajien kanssa ja tapaamisten välillä pohditaan yhdenvertaisuuden, syrjinnän vähentämisen ja antirasismin aiheita itsenäisesti itselle sopivalla tavalla, oppimistehtävien tukemana.

Opintopiirit toteutetaan 3–6 kertaa kokoontuvissa ryhmissä. Ryhmätapaamisiin voivat osallistua ja ilmoittautua varhaiskasvatuksessa, ala- ja yläkoulussa tai toisen asteen oppilaitoksissa työskentelevät opettajat.


Työpajoja järjestetään neljällä paikkakunnalla vuoden 2022–2023 aikana: Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa ja Kokkolassa. Turussa ja Kokkolassa järjestetään syksyllä myös ruotsinkieliset opintopiirit.

Lue lisää opintopiiristä ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Elina Lauttamäki,
elina.lauttamaki@rauhankasvatus.fi

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia