Wambi Michael

Joukko naisia istumassa

Tulikivenkatkuinen runo presidentistä johti 1,5 vuoden vankeustuomioon Ugandassa – Runoilija sai tuomion kyberhäirinnästä

Tohtori Stella Nyanzi kirjoitti räävittömän runon, jossa toivotaan, ettei presidentti Yoweri Museveni olisi koskaan syntynytkään. Kovan tuomion pelätään tukkivan muidenkin kriitikoiden suut.
Suuri määrä takseja parkissa Ugandan Kampalassa

Uganda tavoittelee vihreitä kaupunkeja – Ensimmäinen askel on kunnollinen jätehuolto, joka voi luoda miljoonia työpaikkoja

Suurkaupunki Kampalassa elävä lukiolaistyttö toivoo, että kaupunkiin iskisi myrsky, jotta se voitaisiin rakentaa kokonaan uudelleen. Niin tuskin käy, mutta Uganda on liittynyt Vihreät kaupungit -ohjelmaan, jonka tuloksena kaupungeista pitäisi tulla kaikin tavoin kestävämpiä.

Biokaasu vastaa energiantarpeeseen Ugandassa

Nyabyeyan metsäoppilaitos tuottaa tarvitsemansa sähkön biomassasta, jota saadaan koulun yhteydessä toimivan sahan jätepuusta.

Kahvia ja banaania naitetaan Ugandassa

Sekaviljely tuottaa enemmän tuloja ja rasittaa vähemmän ympäristöä.

Myötäjäiset tasa-arvon esteenä Ugandassa

Maan korkein oikeus päätti elokuussa, että mies ei voi erossa vaatia takaisin vaimosta maksamiaan myötäjäisiä. Se on vasta osavoitto niille, jotka toivovat koko myötäjäiskäytännön kieltämistä.

Laiton kalakauppa kutistanut saaliit Viktoriajärvellä

Monet luvatta pyydetyt
niilinahvenet ja tilapiat päätyvät eurooppalaisiin ruokapöytiin, mutta
ranta-asukkailla ei ole varaa edes kalanpäihin.


Tilaa aihepiirin Wambi Michael RSS-syöte