Naisten Pankki ja Kauneimmat Joululaulut palkittiin | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Naisten Pankki ja Kauneimmat Joululaulut palkittiin

Varainhankintatunnustuksen saajat osallistuvat nyt myös kansainväliseen mittelöön.

Yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto VaLa on palkinnut vuoden varainhankintatekona Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut ja vuoden varainhankkijana Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankin.

Palkintoraadin mukaan viime vuonna yli miljoonan keräystuoton saavuttanut Kauneimmat Joululaulut on vahva brändi, joka kehittyy ja uusiutuu vuosittain. Perinteiset lahjoitukset ovat saaneet rinnalleen yritysyhteistyötä ja tuotemyyntiä, mutta Lähetysseuran joululaulut pystyvät edelleen houkuttelemaan mukaan ihmisiä laidasta laitaan, raati sanoo.

Samalla Naisten Pankki on raadin mukaan vapaaehtoisverkosto, johon halutaan mukaan, jossa saa toteuttaa itseään, ja josta saa rikkautta omaankin elämään. Viime vuoden aikana pankin vapaaehtoiset järjestivät eri puolilla Suomea yli 500 tapahtumaa.

Viiden toimintavuoden aikana Naisten Pankki on kerännyt yli 4 miljoonaa euroa kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi.

VaLa Awards palkitut osallistuvat Global Awards 2012 -mittelöön, jonka voittajat selviävät lokakuussa Hollannissa pidettävässä International Fundraising Congressissa.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia