Yhteyspäällikkö, vapaaehtoistoiminta ja sidosryhmätyö, Naisten Pankki | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Yhteyspäällikkö, vapaaehtoistoiminta ja sidosryhmätyö, Naisten Pankki

Ilmoittaja

Kirkon Ulkomaanapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä naisten toimeentulon, yrittäjyyden ja globaalin aseman parantamiseksi osana huipputiimiä? Tule kanssamme kehittämään Naisten Pankin vapaaehtoisverkoston toimintaa!

Oletko kokenut vapaaehtoistoiminnan ja sidosryhmätyön asiantuntija, onko sinulla mahdollisesti kokemusta yritysmaailmassa työskentelystä tai yrittäjyydestä? Oletko parhaimmillasi erilaisten ihmisten kanssa ja saat heidät kukoistamaan?  

Tämä työpaikka voi olla sinua varten!

Naisten Pankki hakee kokenutta, näkemyksellistä ja toimeen tarttuvaa sidosryhmätyön ja vapaaehtoistoiminnan yhteyspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Naisten Pankin yksikköön, joka on osa Suomen suurinta kansainvälisen avun järjestöä Kirkon Ulkomaanapua.

Koko Suomen kattava, ainutlaatuisen vapaaehtoisverkostomme tekee monipuolista varainhankintaa Naisten Pankin ohjelmatyön tueksi. Naisten taloudellista itsenäisyyttä, yrittäjyyttä ja ammatillista koulutusta tukeva ohjelmatyömme sijoittuu Afrikan ja Aasian maihin.

Tässä tärkeässä tehtävässä:

 • Tuet ja kehität vapaaehtoistoimintaa ja sen strategista johtamista yhdessä dynaamisen, valtakunnallisen verkostomme kanssa. 
 • Innostat ja tuet vapaaehtoisia konkreettisesti heidän toiminnassaan etkä arastele upottaa käsiäsi saveen.
 • Tuet vapaaehtoisten kampanjoita ja vahvistat varainhankintaa.
 • Pidät huolta sidosryhmäsuhteista, olet valmis edustamaan Naisten Pankkia ulkoisissa verkostoissa ja osaat nähdä meille tärkeät verkostoitumisen paikat.
 • Kehität uusia tapoja toimia vapaaehtoisena ja sinulta löytyy osaamista myös mm. digitaalisten työkalujen käytössä. 
 • Toimit osana laajoja verkostoja, joten on tärkeää, että nautit monipuolisista työtehtävistä ja työskentelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.  
 • Varainhankinta on sinulle iloinen asia ja tulokset motivoivat sinua!

Toimit tärkeänä osana Naisten Pankin viiden hengen taitavaa tiimiä. Me heittäydymme työhömme, uskomme sen muutosvoimaan ja tuemme aina toisiamme. Sinun kanssasi haluamme yhdessä kehittää Naisten Pankin sidosryhmäyhteyksiä ja upeaa verkostoamme!

Tehtävässä menestymisen edellytyksiin kuuluu:

 • vahva työkokemus ja näyttö vapaaehtoistoiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja verkostojen kanssa toimimisesta                
 • näkemys ja rohkeus kehittää vapaaehtoistoimintaa strategisesti
 • samalla toimeen tarttuva asenne työhösi – työtehtävien kirjo on laaja
 • työkokemus yritysmaailmasta, yrittäjyydestä tai yritysvarainhankinnasta vahva etu
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja koordinaatiotaidot
 • erinomainen suomen ja sujuvaa englannin kielen taito, ruotsin kielen taito etu
 • kiinnostus tasa-arvo- ja kehityskysymyksiin
 • oma-aloitteisuus, rohkeus ja joustava työotetta
 • mahdollisuus ilta- ja viikonlopputyöhön ja kotimaassa matkustamiseen
 • valmius matkustaa ohjelmamaissamme

Vaikka et täyttäisi jokaista kohtaa mutta koet olevasi meille se oikea, haethan silti – kokonaisuus on se kaikkein tärkein!

Miksi Naisten Pankki?

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn. Koska työtehtävä on uusi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön merkittävästi. Työsi on vaikuttavaa ja selkeän yhteisen tavoitteemme ohjaamaa. Pääset mukaan aidosti ihanaan työtiimiin, jossa tuetaan, kannustetaan ja innostetaan sekä tehdään yhdessä.

Olet osa Suomen suurimman kansainvälisen avun järjestön ammattitaitoista henkilöstöä ja osaltasi luotsaat kunnianhimoisen vapaaehtoisverkoston toimintaa. Pidämme huolta työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista, tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Aloituspalkka asettuu välille 3 309 €–3 687 €.

Ehkä juuri sinä kiinnostuit tästä työstä! Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Liitä hakemukseesi lyhyt (max. 2 min.) esittelyvideo, jossa kerrot lisää osaamisestasi ja siitä, miksi juuri tämä työ kiinnostaa sinua. Videon ei tarvitse olla teknisesti huippulaatua, mutta se on meille tärkeä, jotta opimme tuntemaan sinut paremmin. Voit tallentaa videon mille tahansa alustalle ja liitä sen linkki hakemukseesi. 

Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 25.1.2023. Ensimmäisen vaiheen haastattelut pyritään pitämään 1.–3.2. välisenä aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Me odotamme sinua jo!

Lisätietoja tehtävästä antaa Naisten Pankin yksikön päällikkö Ulla Räisänen numerossa +358 40 143 4537:

 • pe 13.1. klo 10–13
 • to 19.1. klo 11–13
 • ma 23.1. klo 14–16  

Lue lisää Naisten Pankista ja Kirkon Ulkomaanavusta www.naistenpankki.fi ja www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa. https://www.youtube.com/watch?v=jzZmuD8nskM&feature=youtu.be

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Hae paikkaa