Viestintäsuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Viestintäsuunnittelija

Ilmoittaja

Suomen UNICEF

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö, joka tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta yhdessä yksityishenkilöiden, yritysten ja julkisen sektorin kanssa.  

Tiedämme, että hyvä tulevaisuus ei tapahdu. Se rakennetaan. Meillä pääset edistämään lasten, perheiden ja yhteiskuntien parempaa tulevaisuutta yhdessä kansainvälisen UNICEF-organisaation sekä Suomen UNICEFin lähes 100 asiantuntijan kanssa. Tule mukaan tekemään työtä, joka muuttaa maailmaa.  

Vahvistamme nyt markkinointi- ja viestintäyksikköämme ja etsimme osaavaa ja innokasta  viestintäsuunnittelijaa.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat Suomen UNICEFin viestinnän ja markkinoinnin sisältöjä eri kanaviin. Olet myös mukana viestinnällisten kampanjoiden ja sisältöjen suunnittelussa sekä tuet päivittäisviestinnän tarpeita. Vastuullesi kuuluu erityisesti unicef.fi-sivuston sisältöjen tuotanto ja ylläpito. 

Olet monipuolinen viestinnän osaaja, jonka vahvuus on erilaisten tekstien tuotanto niin viestinnän kuin markkinoinnin tarpeisiin. Työhösi kuuluu myös etsiä ja tuottaa tietoa kansainvälisen UNICEFin lähteistä – hahmottaa oleellinen, suodattaa ja tiivistää tietoa eri kanaviin. Osaat hyödyntää digitaalisten kanavien analytiikkaa sisältöjen kehittämisessä ja sinulla on perusymmärrys hakukoneoptimoinnista.  

Kuulut 12-henkiseenmMarkkinointi- ja viestintätiimiin, jossa kollegoitasi ovat viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja graafisen suunnittelun ammattilaiset. Toimit tiiviissä yhteistyössä UNICEFin asiakkuustiimien ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Raportoit tehtävässäsi viestintäpäällikölle. 

Tässä tehtävässä odotamme sinulta  

 • Kokemusta viestinnästä ja monikanavaisesta sisällöntuotannosta, väh. 2–3 vuotta  
 • Taitavaa ja kekseliästä kynää  
 • Osaamista digitaalisista kanavista, erityisesti www-sivuston sisällönhallinnasta ja -kehittämisestä 
 • Innokasta ja asiakaslähtöistä otetta sekä loistavia yhteistyötaitoja  
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta  
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Tehtävässä on hyödyksi järjestökentän tuntemus ja/tai työkokemus ihmisoikeusperustaisessa järjestössä 

Tarjoamme sinulle   

 • Paikan maailman johtavan lastenjärjestön viestinnän ja markkinoinnin parissa   
 • Merkityksellisen ja innostavan työn, jossa pääset vaikuttamaan lapsen oikeuksien edistämiseen monipuolisen sisällöntuotannon keinoin  
 • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa UNICEFin brändiä ammattitaitoisen ja innokkaan tiimin kanssa 
 • Viihtyisät toimitilat Helsingissä Teurastamon läheisyydessä ja mahdollisuuden tehdä töitä hybridissä  
 • Vakituisen ja kokoaikaisen työn sekä hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut sekä lyhennetty kesätyöaika ja ylimääräiset vapaapäivät 
 • Lämminhenkisen työkulttuurin, jossa toimintaamme ohjaa eettiset periaatteemme ja arvomme – oikeudenmukaisuus, rohkeus ja luotettavuus 

Hae tehtävää 26.3.2022 mennessä. Liitäthän mukaan CVn ja hakemuksen sekä palkkatoiveesi.   

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Terhi Bruun 15.3. ja 22.3. klo 11–12 numerossa 050 541 6068.   

Lue lisää Suomen UNICEFista työnantajana: https://www.unicef.fi/tyomme/tietoa-unicefista/avoimet-tyopaikat/ 

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.  

Hae paikkaa