Viestinnän asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Viestinnän asiantuntija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin viestinnän sisällöt -yksikköön viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Viestinnän asiantuntijana suunnittelet ja toteutat järjestömme valtakunnallista viestintää. Vastaat maahanmuuttotyön ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Sen ajankohtaisia teemoja ovat vastaanottotoiminta ja laajamittaiseen maahantuloon varautuminen, paperittomat, kotoutumisen tuki, kiintiöpakolaiset ja perheenyhdistäminen. Toimit rasisminvastaisen työn viestinnän asiantuntijana.

Edistät järjestön näkyvyyttä mediassa ja ymmärrät median tarpeet ja toimintatavat. Teet päivittäistä viestintää niin järjestön sisäisiin kuin ulkoisiin viestintäkanaviin. Olet valmis toimimaan nopeasti ja määrätietoisesti katastrofeissa sekä kriiseissä.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu myös Punaisen Ristin vapaaehtoisten ja työntekijöiden viestintäosaamisen vahvistaminen. Valmennat, koulutat ja tuet sekä kehität työyhteisöviestintää ja vapaaehtoisten viestintäkoulutusta.

Työsuhde alkaa 18.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus ja kesto noin vuoden.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla monipuolista kokemusta järjestöviestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta sekä vähintään kahden vuoden työkokemus viestinnän alalta. Olet erinomainen kirjoittaja ja tuotat kiinnostavaa sisältöä monikanavaisesti. Tarvitset työhön soveltuvan viestintäalan koulutuksen, organisointikykyä, digitaitoja, kykyä toimia paineen alla sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja. Osaat suomea, ruotsia ja englantia.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Saat erinomaisen näköalapaikan järjestömaailmaan ja pääset osaksi laajaa kansainvälistä Punaisen Ristin viestijöiden verkostoa. Punaisen Ristin laajan viestintäyhteistyön kautta olet mukana myös suomalaisten järjestöviestinnän ja mediakentän ammattilaisten verkostoissa. Työtäsi arvostetaan ja saat jakaa sen opit ja onnistumiset reilujen ja osaavien viestinnän kollegoiden sekä innostuvan ja kannustavan esihenkilön kanssa. 

Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.  
 
Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Tehtaankadulla, ja teemme töitä joustavassa hybridityömallissa.  
 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Sari Häkkinen ti 13.2.2024 klo 10–11 ja to 15.2.2024 klo 15–16, p. 040 838 8919.

Lähetä sähköinen hakemuslomake viimeistään 19.2.2024. Huomioithan myös, että hakemuksia voidaan käsitellä jo hakuaikana.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Hae paikkaa