Vierailevia asiantuntijoita, EUPM Moldova | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Vierailevia asiantuntijoita, EUPM Moldova

Ilmoittaja

Kriisinhallintakeskus – CMC Finland

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUPM Moldova -operaatiossa avoinna oleviin vierailevan asiantuntijan tehtäviin:

Visiting Expert on Cyber Security Strategy and Policy (MOL 201/VE) – palkkaluokka 5
Visiting Expert on Open Source Intelligence (OSINT) and Analytical Capabilities (MOL 203/VE) – palkkaluokka 5
Visiting Expert on National Security and Resilience Legislation (MOL 204/VE) – palkkaluokka 5

Tehtävien kesto on operaation alustavan pyynnön mukaan kolme kuukautta, toisen kolmen kuukauden jatko-optiolla.

Huomaathan tutustua myös operaation hakijoille asettamiin yleisiin ehtoihin ja vaatimuksiin.

Tehtävän palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Hakuhetkellä voimassa olevat palkkaluokat on listattu asetusmuutokseen (814/2023). Tässä ilmoituksessa esitetyt palkkaluokat ovat alustavia arvioita, jotka voivat vielä muuttua lopullisessa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Siviilikriisinhallinnan peruskoulutuksen suorittaminen (ellei hakija ole aiemmin palvellut siviilikriisinhallintalain mukaisessa palvelussuhteessa) katsotaan siviilikriisinhallinnan kenttätehtäviin merkittäväksi eduksi.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 5.12.2023 klo 09.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon sekä mahdollisen ehdokkaaksi asettamisen jälkeen nimensä ja hakemansa tehtävien tietojen antamiseen operaation suomalaisten yhteyshenkilölle.

Kriisinhallintakeskus voi pyytää lausuntoa valtion palvelussuhteessa olevista tai olleista ehdolle asettavista henkilöistä näiden nuhteettomuuden arvioimiseksi ja varmistuakseen, että tehtävään mahdollisesti nimitettävillä on edellytykset hoitaa tehtävää luotettavasti. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

HUOM. Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa, viimeistään 4.12.2023 klo 12.00. Ohjeet Goalkeeper-hakemuksen täyttämisestä löydät täältä.

Hae paikkaa