Varainhankinnan koordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Varainhankinnan koordinaattori

Ilmoittaja

Lääkärit Ilman Rajoja

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Lääkärit Ilman Rajoja etsii varainhankinnan koordinaattoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Varainhankinnan koordinaattori vastaa kuukausilahjoittajien hankinnasta osana neljän hengen asiantuntijatiimiä.

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi ovat lahjoittajamme: heidän ansiostaan pystymme auttamaan potilaitamme ja varmistamaan avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä, ja Suomessa avustustyötämme tukee jo yli 50,000 lahjoittajaa.

Onko tavoitteellinen varainhankinta tai myynti vahvuuksiasi? Onko sinulla kokemus ja into esihenkilönä toisten motivoimiseen ja kouluttamiseen? Haluatko tehdä vastuullista työtä, jolla pelastetaan ihmishenkiä?

Tarvitsemme sinua kasvavaan ja nopeasti kehittyvään järjestöömme varainhankinnan koordinaattoriksi. Työskentelet osana säännöllisen lahjoittamisen ohjelmaa neljän hengen asiantuntijatiimissä.

Varainhankinnan koordinaattorina tehtävänäsi on toteuttaa kohtaamiseen perustuvan varainhankinnan toimintoja (ensisijaisesti F2F/D2D/Venue/Televarainhankinta). Vastaat varainhankintatiimien rekrytoinnista, kouluttamisesta, ohjaamisesta ja seurannasta strategian, vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti. Kehität vastuualueittesi toimintoja järjestön vuosittaisten tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Tukenasi on kokenut säännölliseen lahjoittamiseen erikoistunut tiimi sekä kansainvälisen järjestön tuki.

Tehtäväsi on monipuolinen; lahjoittajien hankkimisen lisäksi työskentelet erilaisten tukitoimintojen, lahjoittajasitouttamisen ja asiakasrekisterin parissa. Varainhankinnan koordinaattori raportoi säännöllisen lahjoittamisen vastaavalle, joka toimii tukenasi ohjelman operatiivisten tehtävien suorittamisessa.

Työ sisältää merkittävästi matkustamista. Säännöllisen lahjoittamisen ohjelman toimialue on koko Suomi.

Edellytämme sinulta

  • Sitoutumista järjestömme humanitaarisiin periaatteisiin ja arvoihin
  • Kykyä motivoida ja kouluttaa varainhankkijoita ylittämään itsensä
  • Projektihallinnan taitoja sekä kykyä panna suunnitelmat täytäntöön ja raportoida tuloksia
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja tulostavoitteellisuutta
  • Kykyä työskennellä muuttuvassa ja nopeatempoisessa toimintaympäristössä
  • Aikaisempaa soveltuvaa varainhankintakokemusta tai soveltuvaa myyntikokemusta 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme keskeisen ja vastuullisen tehtävän maailman suurimmassa itsenäisessä sairaanhoitoon keskittyvässä avustusjärjestössä. Työsi kautta autat potilaitamme ympäri maailmaa. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden kasvaa varainhankkijana ja esihenkilönä sekä kokeneiden kollegoiden tuen. Työyhteisömme on kannustava, rento ja elinvoimainen, ja varainhankinnan koordinaattorin työ on monipuolista, innostavaa ja näet siinä nopeasti oman kädenjälkesi. Työ sisältää myös yhteistyötä maailmanlaajuisen varainhankintayhteisömme kanssa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia ja kuukausipalkka työsuhteen alussa 3 064 euroa, jonka jälkeen peruspalkka nousee 2% jokaisesta työvuodesta palveluksessamme. Tarjoamme työntekijöillemme runsaat vuosilomat ja joustavat työajat, liikunta- ja lounasedun, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme työpisteen toimistollamme Helsingin Vallilassa ja meillä on mahdollista yhdistää joustavasti etä- ja lähityötä omien toiveiden mukaan.

Työsuhde alkaa huhtikuun alussa 2023. 

Hakeminen

Lähetä meille hake,muksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja palkkaamme tehtävään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Haastatteluun valittuja pyydetään tekemään ennakkotehtävä ennen haastattelua (kesto n. 1–2 tuntia).

Kiinnostuitko? Säännöllisen lahjoittamisen vastaava Janne Björn (044 4918509 / janne.bjorn@helsinki.msf.org) antaa lisätietoja tehtävästä arkisin kello 12–15.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi täyttämällä hakulomake viimeistään 31. tammikuuta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/varainhankinnan-koordinaattori/ZLQQBD

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Toimistomme perustettiin Suomeen vuonna 2018 tukemaan kansainvälistä humanitaarista työtä ja viemään apua sinne, missä tarve on suurin. Osana Lääkärit Ilman Rajoja -järjestöä pääset osaksi humanitaarista työtämme ja tekemään osasi auttaaksesi potilaitamme ympäri maailmaa.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilamme ovat esteettömät.

Linkki ilmoitukseen