Varainhankinnan assistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Varainhankinnan assistentti

Ilmoittaja

Kirkon Ulkomaanapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Tahdotko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Koetko tarkkuutta ja huolellisuutta vaativan työn omaksesi? Etsimme assistenttia monipuolisiin varainhankinnan tukitehtäviin. Olet osa mukavaa ja osaavaa varainhankintatiimiä, ja työsi kautta annat tärkeän panoksen kehitysmaiden ihmisten auttamiseksi. 

Tehtäväsi

Olet keskeisessä asemassa siinä, että lahjoittajarekisterimme on ajan tasalla ja varainhankinta-toimenpiteemme voivat kohdistua oikein ja tehokkaasti. Vastaat saapuneiden lahjoitusten tiliöinnistä ja kohdistamisesta oikeille lahjoittajille järjestelmässämme. Hoidat uusien kuukausilahjoittajien perustamisen prosessin sekä kuukausilahjoitusten e-laskuajot. Poimit lahjoittajarekisteristämme valitut kohderyhmät kampanjoihimme ja pidät lahjoittajien tietoja ajan tasalla. Mietit arjen työn keskellä miten vastuullasi olevaa työtä ja sen prosesseja voi kehittää. Osallistut myös tarvittaessa asiakaspalveluumme. 

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta työskentelyssä. Työ on itsenäistä, joten arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä hyviä oman työn organisoimisen taitoja. Sinulla on ajantasaiset tietotekniset taidot ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää/tyydyttävää englannin kielen taitoa. 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää niin itseäsi kuin myös tekemääsi työtä. Kirkon Ulkomaanavussa pääset työskentelemään yhteisössä, jossa yhdessä edistämme kehitysmaiden heikoimmassa asemassa olevien ihmisten asemaa. Pidämme huolta myös omien työntekijöidemme työhyvinvoinnista tarjoamalla mm. kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä koulutus-mahdollisuuksia. Toimistomme on Helsingin keskustassa Etelärannassa. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Räsänen, puh. 050 473 9495 arkisin klo 10–12 tai jenni.rasanen(at)kua.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 29.1. mennessä oheisella lomakkeella. 

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Hae paikkaa