Työvalmentaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työvalmentaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Seinäjoki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin, Seinäjoen SPR-kirppikselle työvalmentajaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

SPR-kirppiksillä myydään lahjoituksena saatua tavaraa sekä tehdään työllistämistyötä pitkäaikaistyöttömien ja muiden vaikeassa työllistymistilanteessa olevien parissa. SPR Länsi-Suomen piirin alueella on kuusi kirppismyymälää.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanlaajuista auttamisverkostoa. Länsi-Suomen piirin toiminta-alue käsittää Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen maakunnat.

Työtehtävät

Työvalmentajan moninaiset työtehtävät sisältävät:

 • työnopastus ja lähiesihenkilötyö; kuntouttavan työtoiminnan, työkokeilu- ja palkkatukityöjakson työvalmennus SPR-Kirppiksen käytännön työtehtävissä ja työprosesseissa, työelämänpelisääntöihin valmentaminen ja ohjaaminen; esihenkilötyö, työvalmennusmateriaalien tuottaminen ym.

 • vastaa työvalmennuksen kokonaissuunnittelusta ja kehittämisestä; osaamisen tunnistaminen/opinnollistaminen (PAIKKO-ohjelma) sekä muu arviointi- ja seurantajärjestelmä

 • oppisopimuskoulutuksessa olevien työpaikkakouluttajana toimiminen yhdessä työnopastajan kanssa

 • työnhaun valmiuksien päivittäminen työntekijöiden kanssa, työ- ja uraohjaus

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosionomi (AMK) korkeakoulututkintoa.

Lisäksi edellytämme:

 • Vahvaa näyttöä ohjaus- ja valmennustyön osaamisesta ja vähintään 2 vuoden työkokemusta.

 • Hyvää fyysistä ja psyykkistä työkykyä ja työkuntoa.

Arvostamme:

 • Hyviä viestinnällisiä valmiuksia ja vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa työkokemusta valmennuksen suunnittelusta sekä käytännön asiakastyöstä.

 • Tietämystä ja/tai kokemusta kirppistoimialan lainalaisuuksien ymmärryksestä ja niiden soveltamisesta kaupalliseen näkökulmaan.

 • Office 365- ohjelmien hyvää osaamista ja käytännön käyttökokemusta sekä taloushallinnon raporttien laatimisen osaamista ja kokemusta.

 • Hyvää verkostoitumista (Seinäjoen alueen työllisyys- ja sote -alan verkosto)

 • Ennakkoluulotonta, vastuuntuntoista, reipasta ja huumorintajuista työotetta 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelua sisältävän työtehtävän. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta. Olemme edelläkävijä sosiaalisessa työllistämisessä ja kiertotaloudessa. Toteutamme erilaisia projekteja, joissa pääset tekemään kehittämistyötä ja luomaan uutta yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Kirppistyössä pääset tekemään arvokasta asiakastyötä. Kohderyhmiä ovat pitkään työttömänä olleet ja haastavassa työmarkkinatilanteessa olevat työnhakijat, osatyökykyiset työnhakijat sekä työllistymiseen erityistä tukea tarvitsevat maahanmuuttajat. Ammatillista osaamista ja työelämävalmiuksia vahvistetaan erityisesti kaupallisesta, logistiikan-, puhdistuspalvelu- ja tekstiilialan sekä kierrätyksen ja kiertotalouden näkökulmista.

Työ SPR-kirppiksellä on käytännönläheistä ja painottuu käytännön työtehtävissä ohjaamiseen, valmentamiseen sekä esihenkilötyöhön. Työ edellyttää valmiutta ilta- sekä viikonlopputyöhön, työaika on 37,5 h/vko.

Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan. Pääset osallistumaan Punaisen Ristin järjestämiin ja muihin koulutuksiin. Henkilöstömme työkyky ja kehittyminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työterveyshuollon palvelut, työsuhdepyöräedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Toimipaikka sijaitsee Seinäjoella.

Kiinnostuitko?

Koetko olevasi hakemamme henkilö, ja haluat kehittää toimintaamme, kehittyä tehtävissäsi SPR-Kirppiksellä, olla esimerkkinä ja edistää Punaisen Ristin periaatteita olemalla osana kansainvälistä järjestöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialapäällikkö Mari Rajamäki, 040 5244 009. mari.rajamaki@redcross.fi 
Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 26.9.2023. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa