Työllistämistoiminnan asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työllistämistoiminnan asiantuntija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Punaisen Ristin Kontti -secondhand -ketju on kasvava valtakunnallinen toimija ja vastuullisen kierrättämisen edistäjä. Kontit myyvät Suomen Punaiselle Ristille lahjoitettua tavaraa ja tuotto käytetään avustustyöhön kotimaassa ja maailmalla. Kontti on monimuotoinen työyhteisö ja merkittävä työllistäjä välityömarkkinoilla. Kontteja sijaitsee 12 eri paikkakunnalla Suomessa.

Haemme Kontti-ketjun hallintoon työllistämistoiminnan asiantuntijaa.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on henkilöstörakenteen strateginen suunnittelu​ ja koordinointi. Kehität ja linjaat Kontti-ketjun työllistämistoimintaa ja henkilöstörakennetta yhdessä Kontti-ketjun henkilöstötiimin ja toimipisteiden kanssa. Asiantuntijana ylläpidät ja luot yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti työllistämistoiminnan ja siihen liittyvän lainsäädännön kehitystä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset työllistämistoiminnan ja TE-hallinnon tuntemusta, IT-taitoja ja soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Odotamme sinun olevan tavoitteellinen ja innovatiivinen. Sinulla on positiivinen ja ennakkoluuloton asenne työntekoon. Kykenet organisoimaan työtäsi, olet aloitteellinen ja toimintatapasi on suunnitelmallinen ja päämäärätietoinen.

Arvostamme käytännön kokemusta työvuoromitoituksista ja -suunnittelusta sekä työllistämisen hankkeissa ja verkostoissa toimimisesta.  

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme laajan ja kiinnostavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen mukavassa työyhteisössä.

Kontti-ketju tarjoaa lounas- ja virike-edun (Epassi), kattavan työterveyshuollon ja lakisääteistä pidemmät lomaoikeudet. Tarjoamme sinulle myös merkityksellisen työn osana maailman suurinta avustusjärjestöä, jossa Punaisen Ristin arvot ja periaatteet ohjaavat työtämme.  

Olemme suuri ja vakaa työnantaja, jonka toiminta kasvaa hallitusti. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingin Malminkartanossa ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. Työhön sisältyy myös matkustamista. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 18.3.–3.4.2024

Lisätiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Ella Suojalehto p. 040 759 5163, 22.3. klo 15–17, 28.3. klo 10–11 ja 2.4. klo 10–11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.4.2024 mennessä.

Lisätietoa Kontti-ketjusta: www.sprkontti.fi.

Hae paikkaa