Turvatalon johtaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Turvatalon johtaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 191 kansallisesta yhdistyksestä. Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Osana Punaisen Ristin kotimaan toimintaa Nuorten turvatalot tarjoavat päivystävää kriisiapua ja psykososiaalista tukea nuorille ja heidän läheisilleen vuoden jokainen päivä, viidellä turvatalolla ja valtakunnallisena verkkoapuna.

Haemme Punaisen Ristin Nuorten turvatalolle Helsinkiin turvatalon johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työtehtävät

Haemme joukkoomme kokenutta ja ihmisistä innostuvaa johtajaa Helsingin turvatalolle. Johdat järjestötoimintaa, joka reagoi herkästi yhteiskunnan muutoksiin. Tehtävänäsi on johtaa Helsingin turvataloa osana Nuorten turvatalojen ja Punaisen Ristin monimuotoista toimintakenttää. Rooliisi kuuluu vastata Helsingin turvatalon toiminnasta, hallinnosta ja taloudesta hyvinvointialueella ja kumppaniverkostoissa. Esihenkilönä huolehdit työntekijöiden tukemisesta niin, että heillä on parhaat mahdolliset edellytykset auttaa nuoria ja heidän läheisiään sekä löytää uusia tapoja kohdata nuoret ja perheet elämän erilaisissa kriiseissä. Osallistut alueellisen johtamistehtävän ohella järjestön valtakunnalliseen toimintaan.

Huolehdit nuorten ja perheiden auttamisen edellytyksistä sujuvalla yhteistyöllä viranomaisten ja järjestökumppaneiden kanssa. Viestintä ja vaikuttamistyö on osa jokapäiväistä johtajan työtäsi. Johdat Helsingin turvatalon vapaaehtoistoimintaa yhdessä Punaisen Ristin kollegoiden kanssa. Nuorten turvatalo onnistuu johdollasi auttamaan nuoria ja perheitä inhimillisesti ja tuloksellisesti työntekijöiden ja koulutettujen vapaaehtoisten vuoropuheluna.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva tehtävä

Odotamme sinulta

Etsimme johtajaa, jolla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta ja hyvästä esihenkilötyöstä sekä intoa ja luovuutta Nuorten turvatalon johtamiseksi monialaisissa yhteistyöverkostoissa. Sinulla on monipuolista kokemusta vaativista työtehtävistä nuorten ja perheiden kriisi- ja muun auttamistyön parissa. Tunnet hyvin nuorten ja perheiden elinolosuhteet ja kartutat yhteiskunnallista ymmärrystäsi voidaksesi johtaa vastuullisesti tietoon pohjaten. Intohimosi on tehdä yhteisöllisesti töitä nuorten ja perheiden tukemiseksi jatkuvasti muuttuvassa kansalaisyhteiskunnassa.

Johtamisen ja esihenkilötaitojen ohella tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja, organisointikykyä, kiinnostusta ja osaamista toiminnan suunnittelusta, toimeenpanosta ja arvioinnista, budjetoinnista ja sen seurannasta sekä hyvää ymmärrystä työhyvinvoinnin tukemisesta. Alueellisen nuorten ja perheiden palvelujärjestelmän ja kansalaistoiminnan tuntemus sekä verkostotyön johtamiskokemus luovat sinulle mahdollisuuden onnistua Helsingin turvatalon johtajan työssäsi.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Edellytämme johtajalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme monipuolista järjestö- ja hankekokemusta. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme merkityksellisen ja motivoivan johtamistehtävän osana suurta kansalaisjärjestöä. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G29, johon lisätään kokemus- ja muut lisät (noin 15-25 %).

Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.3. ja 27.3. klo 14–16 Nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää, p. 050 5438251.

Lähetä sähköinen hakemuslomake viimeistään 4.4.2024.

Punainen Risti, Nuorten turvatalot

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Linkki ilmoitukseen