Toiminnanjohtaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Toiminnanjohtaja

Ilmoittaja

Yhteiset Lapsemme ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Yhteiset Lapsemme ry on vuonna 1988 perustettu, valtakunnallinen poliittisesti ja ideologisesti sitoutumaton lastenoikeusjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kulttuurisesti moninaisessa Suomessa. Toimintamme perustuu YK:n Lapsen oikeuksien sopimukseen, ja teemme aktiivisesti antirasistista työtä lasten ja nuorten arjessa kohtaaman rasismin sekä rakenteellisen rasismin torjumiseksi. Kaikessa toiminnassa huomion keskiössä ovat lapsen oikeudet, lasten ja nuorten osallisuus ja globaali vastuu. Toimipaikkamme ovat keskustoimisto Helsingin Töölössä ja lastenkoti Koti Ilola Sipoossa, henkilöstöä näissä on yhteensä noin 20.

Toiminnanjohtaja, Yhteiset Lapsemme ry

Oletko innostunut ja motivoitunut järjestöjohtaja? Haluatko tehdä töitä lasten oikeuksien puolesta ja rakenteellisen rasismin torjumiseksi? Mikäli vastaus on kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajaa. Tehtävänäsi olisi johtaa Yhteiset Lapsemme ry:n toimintaa ja kehittämistä yhdistyksen arvojen ja vision mukaisesti. Olisit vastuussa yhdistyksen strategisesta johtamisesta sekä tulevaisuuden vision rakentamisesta yhteistyössä hallituksen kanssa. Sen lisäksi vastaisit yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta ja päivittäisjohtamisesta: henkilöstöstä, taloushallinnosta ja rahoituksesta sekä kiinteistö- ja toimitila-asioista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää draivia ja halua käyttää sekä kehittää omaa osaamista yhdistyksen kehittämiseksi ja uudistamiseksi. Lisäksi tarvitaan:

  • kykyä strategiseen ajatteluun ja kokonaisuuden johtamiseen

  • kokemusta taloushallinnosta ja esihenkilön tehtävistä

  • ymmärrystä järjestötoiminnasta ja järjestörahoituksesta

  • kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja halua vaikuttaa niihin

  • kehittämisorientaatiota: kykyä ja halua nähdä mahdollisuuksia

  • halua toimia osana motivoitunutta ja arvoihin sitoutunutta asiantuntijayhteisöä

  • hyviä vuorovaikutustaitoja: kykyä innostaa ja ottaa ihmisiä mukaan, ja toisaalta kykyä myös kohdata ja käsitellä työyhteisön haasteita

  • suomen ja englannin kielitaitoa

Arvostamme kokemusta lastenoikeustyöstä ja moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä, korkeakoulututkintoa ja näyttöä tuloksellisesta varainhankinnasta. Ruotsi ja muu kielitaito katsotaan hyödyksi.

Tarjoamme innostuneen työyhteisön ja motivoituneen hallituksen tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen pj. Fatim Diarra 18.5. klo 10–16 ja 19.5 klo 12–16 puh. 09 432 3132

sekä hallituksen varapj. Kitte Marttinen ke 17.5. ja 24.5. klo 15.00–17.00 ja pe 19.5. ja 26.5. klo 9.00–11.00 puh. 044 2353 103.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään cv:n kera sähköpostilla osoitteeseen elina.tossavainen@yhteisetlapsemme.fi viimeistään sunnuntaina 28.5.2023.