Talousassistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Talousassistentti

Ilmoittaja

Suomen UNICEF

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

 

UNICEF on YK:n lastenjärjestö, joka tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa.

Suomen UNICEF ry on yksi UNICEFin 36:sta kansallisesta komiteasta, jotka toimivat vauraissa maissa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta yhdessä julkisen sektorin ja yritysten kanssa. Vuonna 2021 keräsimme 25,9 miljoonaa euroa lapsille.

Me Suomen UNICEFilla tiedämme, että hyvä tulevaisuus ei tapahdu. Se rakennetaan. Työmme tulokset puhuvat puolestaan: olemme tutkitusti maailman vaikuttavin lastenjärjestö.

Haemme kesäksi talousassistettia kolmen hengen taloustiimimme vahvistukseksi. Tehtäviisi kuuluvat kattavasti organisaation taloushallinnon päivittäiset rutiinit:

  • Ostolaskujen kierrätys ja ostoreskontra
  • Matka- ja kululaskut
  • Tiliotteiden käsittely ja maksuliikenne
  • Avustavat kirjanpitotehtävät

Käytämme työssämme mm. Netvisor- ja Nomentia Banking -järjestelmiä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa positiivinen asenne, tarkkuus, vastuunkanto omatoimisella otteella sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Koulutukseltasi olet esim. laskentatoimen opiskelija tai vastavalmistunut tradenomi. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Tehtävä on määräaikainen jaksolle 2.5.2023–31.8.2023, ja saat valita työaikasi 80-100%.

Lasten lisäksi sinä olet meille tärkeä. Tarjoamme sinulle innostavan työn, jossa pääset keräämään urasi alkuvaiheessa arvokasta työkokemusta mukavien ja pätevien kollegojen johdolla. Käytössämme on joustavat työajat ja työskentelemme hybridimallissa eli työtä tehdään siellä missä se on tarkoituksenmukaisinta. Työyhteisössämme on lämmin ilmapiiri ja se on saanut kiitosta henkilöstökyselyissä. Toimistomme sijaitsee Kalasatamassa mahtavien lounaspaikkojen ja palvelujen läheisyydessä.

Tule mukaan huipputiimiimme ja lähetä meille CV:si ja tiivis hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 20.3.2023. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan kandidaatin.

Lisätietoja saat talouspäällikkö Jussi Kumpulaiselta 14.3.2023 klo 9.00–10.00 tai 15.3.2023 klo 15.00–16.00 numerosta 050 5296465.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Hae paikkaa