Sosiaalityöntekijä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaalityöntekijä

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Imatra

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin ylläpitämään Imatran vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin Imatran vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.

Työtehtävät

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. erityistä tukea tarvitsevien (haavoittuvassa asemassa olevat) palvelutarpeen arviointi ja asiakasprosessien johtaminen. Asiakkaat ovat läpileikkaus koko yhteiskunnan kirjosta ja työtehtävät vaihtelevia ja monipuolisia. Vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijänä toimit sosiaaliohjaajien kanssa tiiminä, jonka tehtävänä on järjestää vastaanottokeskuksen asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on ylläpitää verkostoja kuntien eri toimijoiden, mm. lastensuojelun, kotoutumispalvelun, opetustoimen ja vammaispalveluiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja työaikoihin. Työtehtävä on laaja-alainen sekä monipuolinen. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä, aikaisempi haku ei johtanut toivottuun lopputulokseen.

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Otamme huomioon myös hakijat, joilla oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijänä saman lain 12§ nojalla.

Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä moniammatilliseen työhön sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus vastaanottotyöstä tai työstä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn,  jonka sisältöön ja toteuttamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta vastaanottokeskustyöstä ja sosiaalityöstä monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Saat tukea tehtävässäsi esihenkilöiden lisäksi piirin vastaanottokeskusten muilta sosiaalityöntekijöiltä ja halutessasi työnohjauksesta. Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta.

Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti kello 8–16 välille.

Tehtävän palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkaluokan G30 mukainen, minkä lisäksi työntekijällä on mahdollisuus työehtosopimuksessa määriteltyyn tehtäväkohtaiseen lisään (300 eur), määräaikaiseen saatavuuslisään (300 eur) sekä palveluslisiin. Pidämme henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua, mahdollistamalla liikunnan työajalla (1 h/ vko) tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Työ sisältää maltillisesti matkustamista. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Imatran vastaanottokeskuksen johtaja Kirsi Mertakari, p.040 860 1396  kirsi.mertakari(at)recross.fi 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 6.12.2023., sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. 

Hae paikkaa