Sosiaaliohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Kankaanpää

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piirin ylläpitämään Satakunnan vastaanottokeskukseen sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Satakunnan vastaanottokeskuksen toimialue kattaa koko Satakunnan. Ensisijaisena sijoituspaikkana Kankaanpää, mutta tarpeen mukaan työpiste voi olla myös Porissa tai Raumalla.  

Työtehtävät

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on auttaa vastaanottokeskuksen asiakkaiden, kansainvälistä suojelua hakevien tai tilapäistä suojelua saavien arjen askareissa, vastata asumiseen liittyvistä asioista, valvoa työ- ja opintotoimintaa, vastaanottorahaan liittyvien tehtävien hoitamista, osallistua tarvittaessa tukikeskusteluihin tai lastenhoitoon sekä pitää tarvittaessa yhteyttä viranomaisiin.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun 817/2015 8 § mukaista pätevyyttä. Katsomme eduksi kokemuksen maahanmuuttajien ja erityisesti turvapaikanhakijoiden  tai tilapäistä suojelua saavien kanssa työskentelystä. Edellytämme vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, kehittävää työotetta sekä valmiuksia moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn. Kyky sietää muutoksia ja epävarmuutta on eduksi työssä.  

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. Hyvä IT-osaaminen ja ajokortti (B) ovat välttämättömiä työssä onnistumiseksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa vastaanottotoiminnan johtaja Niina Mitikka, p. 040 7784897, niina.mitikka@redcross.fi.

Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen viimeistään 7.4.2024.

Punainen Risti, Satakunnan piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa