Sosiaalintyöntekijä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaalintyöntekijä

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Raahe

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Punaisen Ristin Oulun piirin Raahen vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia.

Työtehtävät

Vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän työtehtävä on laaja-alainen sekä monipuolinen. Sosiaalityöntekijänä vastaat kansainvälisen suojelun ja tilapäisen suojelun hakijoille järjestettävistä lakisääteisistä sosiaalihuollon palveluista. Tehtäväsi on edistää ja tukea asiakkaiden sosiaalista turvallisuutta ja toimintakykyä sosiaalityön keinoin.

Sosiaalityöntekijä toimii sosiaaliohjaajan kanssa tiiminä, jonka tehtävänä on järjestää vastaanottokeskuksen asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut. Työ sisältää asiakastyötä, palvelutarpeen arviointeja, asiakassuunnitelmien tekemistä ja laajoja asiakokonaisuuksia usein osana moniammatillista tiimiä sekä yhteistyöverkostoa mm. kuntien ja muiden viranomaisten kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluprosessista. Sosiaalityöntekijä osallistuu vastaanottotoiminnan sosiaalipalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

Viikkotyöaika on 38 tuntia.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Ajokortti on välttämätön.

Toivomme hakijoilta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa välittämistä ihmisistä.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja motivoivaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun, työterveyshuollon palvelut sekä työnohjausta.

Kiinnostuitko?

Lisätiettoja: vastaanottokeskuksen johtaja Janne Salmivaara, p. 040 6521 004, janne.salmivaara@redcross.fi.

Punainen Risti, Oulun piiri, Raahen vastaanottokeskus

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Sijainti: Seminaarinkatu 8 Raahe

Hae paikkaa