Some-lakimies | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Some-lakimies

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Tunnetko paloa lapsen oikeuksia ja sosiaalista mediaa kohtaan?

Tule lakimieheksi SOS-Lapsikylään uuteen Some-lakimies-toimintaan!  

Haemme lakimiestä sosiaalista mediaa hyödyntävän palvelukonseptin käynnistämiseen ja kehittämiseen. Palvelun avulla 12 vuotta täyttäneet lapset saavat sosiaalisen median kautta lakimieheltä tietoa omista oikeuksistaan, oikeusturvakeinoista ja oikeudesta saada lapsen kehityksen ja hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä palveluja riittävän varhain ja oikea-aikaisesti. Kolmivuotiselle hankkeelle on esitettu STEAn rahoitusta vuosille 2023-2025. 

Kohderyhmänä ovat lapset, jotka tarvitsevat tai kokevat tarvitsevansa sosiaali- tai terveydenhuollon palveluja. Lisäksi tarkoituksena on konkreettisesti varmistaa, että palveluiden tarpeessa olevat lapset ja nuoret saavat tukea ja ohjeita helposti ja matalalla kynnyksellä suoraan lakimieheltä, esimerkiksi jos lain mukaiset palvelut eivät ole toteutuneet.  

Palvelun lähtökohtana on auttaa lapsia ja nuoria suoraan sekä tunnistaa lasten ja nuorten tuen tarpeet sekä kokemus avun ja tuen saamisesta. Palvelu on yhteydessä SOS-Lapsikylän Apuu-chattiin ja lakimiespalveluun ja täydentää näistä kanavista saatavaa tietoa lasten tuen tarpeista ja tilanteista. 

Mitä haemme?  

Etsimme innostavaa ja innostuvaa moniosaajaa, jolta pykälien pyörittelyn lisäksi onnistuu myös projektin hallinta ja sosiaalisen median sisällöntuottaminen. Tehtävä edellyttää hyviä esiintymistaitoja ja halua esiintyä sosiaalisessa mediassa,  ymmärrystä ja tahtoa oppia lisää lapsen oikeuksista, lastensuojelusta sekä palvelujärjestelmästä. Sinulla on taitoa ja osaamista pitää hyppysissä monia lankoja: muotoilla kohderyhmälle sopivaa konseptia, suunnitella lapsille sopivaa ja heitä kiinnostavaa materiaalia sosiaaliseen mediaan lapsen oikeuksista ja oikeudellisesta asemasta yhdessä kokeneen lakimiehen kanssa, raportoida hankkeen aikana saatuja tuloksia ja tuottaa materiaalia hankkeen aikana kertyvästä tiedosta sidosryhmille. Kyseessä on kehittämishanke, joka vaatii itsensä likoon laittamista, ketterän kehittämisen osaamista, itsensä johtamisen taitoa ja yhteistyökykyä. Tehtävään sisältyy hankehallinnoinnista ja raportoinnista vastaaminen. 

Koulutusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tutkinto. Tuomioistuinharjoittelun katsomme eduksi. Otamme huomioon myös loppuvaiheen oikeustieteen opiskelijoiden hakemukset. 

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250:n työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä ja saat työkavereiksesi työstään innostuneita, eri alan ammattilaisia. Työsi tukena on esihenkilösi, lapsioikeuslakimiehemme ja muun työyhteisön antama tuki sekä mahdollisuus työnohjaukseen. Tarjoamme työntekijöillemme myös kattavat työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Lisäksi tuemme lounasruokailua.  

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Helsinkiin, mutta tarvittaessa työpiste voidaan järjestää myös johonkin toiseen SOS-Lapsikylän toimipisteeseen. 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsioikeuslakimies Mirjam Araneva 044 761 4192 (soittoaika 18.1. klo 11-13). Työhaastattelut järjestetään 2.2.2023 klo 9–13 SOS-Lapsikylän keskustoimistolla. 

Hae tehtävää verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella 25.1.2023 mennessä: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=378 .  

Tehtävä on määräaikainen (STEA hankeaika 2023-2025) ja se alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Kirjaathan hakemukseen palkkatoiveen. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

Hae paikkaa