Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Halikko

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme sinua sairaan-/ terveydenhoitaja tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä kanssamme Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin vastaanottokeskukseen Halikkoon.

Työtehtävät

Vastaanottokeskuksen hoitajana sinulla on kokonaisvastuu asiakkaan terveyspalveluiden järjestämisestä. Asiakaskuntasi koostuu kaiken ikäisistä turvapaikanhakijoista ja tilapäistä suojelua saavista henkilöistä. Asiakkaalle järjestämiesi palveluiden sisältö vaihtelee asiakkaan statuksen mukaan. Teet tiivistä yhteistyötä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestäjien kanssa ja huolehdit, että asiakkaan hoidon kokonaisuus on tarkoituksenmukainen.

Työpäiväsi koostuvat asiakasvastaanotosta, jossa arvioit asiakkaan hoidon tarvetta, annat jatkohoito-ohjeita sekä järjestät jatkohoidon. Huolehdit asiakkaan lakisääteisistä alkuterveystarkastuksista sekä rokotuksista ja annat terveyteen liittyvää neuvontaa. Työpäivääsi sisältyy myös hoidon järjestämisen vaatimaa kirjallista työtä kuten asiakirjapyyntöjen käsittelyä, ajanvarausten tekemistä ja potilastietojen ajantasaisuudesta huolehtimista.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen monikulttuurisesta työskentelystä, ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta sekä itsenäisestä vastaanotosta. Tehtäviesi menestykselliseen hoitamiseen tarvitset hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Työskentelemme paljon tulkin välityksellä, mutta hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme myös muuta kielitaitoa. Muuttuva työympäristömme vaatii sinulta itseohjautuvuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtäsi.

Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisemman pian. Valitun henkilön tulee sitoutua Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisesi hyödyntämiseen sekä kehittämiseen. Lämminhenkinen työyhteisömme tukee sinua työssäsi. Arvostamme henkilöstömme hyvinvointia ja pyrimme huolehtimaan siitä mm. tukemalla lounasruokailua, tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdepyöräedun sekä kattavat työterveyspalvelut ja säännöllisen työnohjauksen.

Työ on arkisin tapahtuvaa kokoaikaista työtä. Joustoa arjen ja työn yhdistämiseen tarjoamme liukumien avulla sekä mahdollisuudella etätyöhön. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Meistä

Turun vastaanottokeskuksessa tuotamme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä vastaanottokeskuspalveluita Maahanmuuttovirastolle. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoitusta, sosiaali- ja terveyspalveluja, toimeentulon turvaamista, tulkkausta sekä työ- ja opintotoimintaa.

Yksiköitämme ovat Pansiossa sijaitseva transit-vastaanottokeskus sekä Halikossa ja Ahvenanmaalla toimivat odotusajan vastaanottokeskukset. Olemme toimineet vastaanottokentällä jo yli 30 vuoden ajan. Vastaanottokeskuksessa palvelemme myös vastaanottokeskuksen ulkopuolella asuvia yksityismajoittujia, jotka järjestävät asumisensa itse. Vastaanottokeskuksissamme työskentelee monipuolinen ja osaava henkilöstö, johon kuuluu mm. ohjaajia, sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, kriisi- ja perhetyöntekijä, etuuskäsittelijöitä, sairaan- ja terveydenhoitajia sekä esihenkilöitä.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoa yksikön apulaisjohtajalta, Johanna Kallioinen, 040 613 9481, johanna.kallioinen@redcross.fi

Jätä hakemus linkin kautta viimeistään 15.4.2024. Palkkaamme heti oikean osaajan löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan.

Punainen Risti, Varsinais-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa