Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Turku

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin Turun vastaanottokeskukseen sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa (loppuvaiheen opiskelijaa) määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Sairaanhoitajana / terveydenhoitajana toteutat turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien terveydenhuoltoa osana terveystiimiä, johon kuuluu terveydenhoitaja, kaksi sairaanhoitajaa sekä th-sihteeri.  

Vastaat hakijoiden terveystarkastuksista, rokottamisesta, hoidon tarpeen arviosta, akuuttivastaanotosta ja jatkohoidon järjestämisestä.  Asiakastyön lisäksi teet yhteistyötä terveyspalveluja tuottavien yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö n. 3 kk

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Aiempi kokemus monikulttuurisesta työskentelystä, tulkin käytöstä ja ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työympäristömme vaatii itseohjautuvuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtään. Odotamme sinulta riittävää englannin kielen taitoa ja luemme eduksi muun asiakastyöhön soveltuvan kielitaidon. Asiakastyössä käytämme pääsääntöisesti tulkkia. Työkielenä on suomi. 

Valitun henkilön tulee sitoutua Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työ on päivätyö. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja motivoivaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Meistä

Turun vastaanottokeskus tuottaa vastaanottokeskuspalveluita Maahanmuuttovirastolle. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoitusta, sosiaali- ja terveyspalveluja, toimeentulon turvaamista, tulkkausta ja työ- ja opintotoimintaa.

Turun vastaanottokeskuksen yksiköitä ovat Pansion transit -vastaanottokeskus sekä odotusajankeskukset Halikossa ja Maarianhaminassa. Lisäksi vastaanottokeskuksen asiakkaina ovat yksityismajoittujat, jotka järjestävät asumisensa itsenäisesti vastaanottokeskuksen ulkopuolella.

Vastaanottokeskuksen työyhteisöissä työskentelee mm. ohjaajia, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia sekä esihenkilöitä.

Toimipaikka sijaitsee Turun Pansiossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuusairaanhoitaja Emma Jalo, puh. 040 574 5844, emma.jalo@redcross.fi, ma-pe klo 9–15.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Punainen Risti, Varsinais-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa