Sairaanhoitaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Kankaanpää

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piirin ylläpitämään Satakunnan vastaanottokeskukseen sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Satakunnan vastaanottokeskuksen toimialue kattaa koko Satakunnan. Ensisijaisena sijoituspaikkana Kankaanpää, mutta tarpeen mukaan työpiste voi olla myös Porissa tai Raumalla.  

Työtehtävät

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu vastata yhdessä muiden hoitajien kanssa vastaanottokeskuksen asiakkaiden, kansainvälistä suojelua hakevien tai tilapäistä suojelua saavien terveyspalveluista. Vastaanottokeskuksen asukkaissa on paljon lapsiperheitä. Työnkuvaan sisältyvät muun muassa alkuterveystarkastukset, rokotusohjelman suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito yhteistyötahoihin sekä moniammatillinen yhteistyö vastaanottokeskuksessa. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme sinulta

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa sekä Valviran myöntämää ammatinharjoittamisoikeutta. Hakijalta vaaditaan vähintään kahden vuoden työkokemusta.  Aiempi kokemus kansallisen rokotusohjelman toteutuksesta sekä mielenterveys- ja päihdeosaamisesta katsotaan eduksi.

Odotamme työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn. Kyky sietää muutoksia ja epävarmuutta on eduksi työssä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa vastaanottotoiminnan johtaja Niina Mitikka, p. 040 7784897, niina.mitikka@redcross.fi.

Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen viimeistään 7.4.2024.

Punainen Risti, Satakunnan piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa