Perhe- ja kriisityöntekijä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Perhe- ja kriisityöntekijä

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Jämsä

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme perhe- ja kriisityöntekijää Jyväskylän vastaanottokeskukseen, Jämsän toimipisteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.  

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. 

Työtehtävät

Perhe- ja kriisityöntekijä tarjoaa lapsiperheille suunnitelmallista ja tavoitteellista perhetyötä, jolla tuetaan vanhemmuutta sekä arjen hallintaa ja toimintakykyä. Työ on konkreettista arjessa tekemistä ja tukemista. Se on perheiden toimintakyvyn vahvistamista, mikä tarkoittaa tukea lasten hoidossa, kasvatuksessa, perheen päivärytmissä tai ruokailuissa sekä tiedon antamista lapsen kasvusta tai kehityksestä. Työssä kohdataan kriisin ja trauman kokeneita ja tarvitaan tilanteeseen sopivia työtapoja ja -menetelmiä. Verkostotyö sekä kirjalliset tehtävät ovat osa työnkuvaa.

Odotamme sinulta

Sosiaali - tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai kokemusta kriisi -ja perhetyöstä. Työkokemus maahanmuuttajien parissa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Toivomme, että sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimityötaitoja sekä työssä tarvittavaa resilienssiä.  Työtä tehdään osana moniammatillista tiimiä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. Työaika on 114 h / 3 vko ja sijoittuu pääsääntöisesti kello 8–16 välille, voi olla myös iltatyötä.

Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. 

Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toimipaikka sijaitsee Jämsässä ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän vastaanottokeskuksen, Jämsän toimipisteen apulaisjohtaja Katja Talvisalmi, p. 040 681 0908,  katja.talvisalmi@redcross.fi. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haku on voimassa 21.3.2023 asti. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Päivitetty 7.3.2023

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Linkki ilmoitukseen