Ohjaajia | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjaajia

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Pori

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piirin ylläpitämiin Porin ja Satakunnan vastaanottokeskuksiin ohjaajia (2) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Työtehtävät

Ohjaajan tehtävässä työskentelet kansainvälistä suojelua hakevien turvapaikanhakijoiden sekä tilapäistä suojelua saavien asiakkaiden kanssa. Työ sisältää asiakkaiden prosessien mukaista ohjausta ja neuvontaa, uusien asiakkaiden rekisteröintiin ja majoittamiseen liittyviä tehtäviä, monialaista yhteistyötä eri tahojen kanssa sekä suomalaiseen kulttuuriin, työntekoon, opiskeluun ja arkeen liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Saatamme täyttää paikat jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ripeästi. 

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Odotamme sinulta

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on:

  • sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin pätevyys tai 10 §:n mukainen pätevyys TAI
  • terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (559/1994) annetun lain 5 §:n mukainen sairaan- tai terveydenhoitajan pätevyys TAI
  • yhteisöpedagogin ammattikorkeakoulututkinto TAI
  • yllä olevia tutkintoja aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto
  • ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa kyseistä ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

TAI 

tehtävään soveltuva sosiaali-, terveys-, kasvatus-, hoito, liikunta-, opetus-, kulttuuri- tai yhteiskunta-alan tutkinto.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. Ajokortti sekä aikaisempi kokemus maahanmuuttotyöstä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Mitikka 23.11.2023 klo 14–17,  p.  040 7784897.


Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 5.12.2023.

Punainen Risti, Satakunnan piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa