Ohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Mänttä-Vilppula

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin Mänttä-Vilppulan vastaanottokeskus etsii ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.6.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Hämeen piirillä on Mänttä-Vilppulan lisäksi vastaanottokeskuksia Lahdessa ja Hämeenlinnassa, Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottokeskuksen asiakastyön palveluita. Huolehdit asiakasohjauksesta ja neuvonnasta turvapaikkaprosessissa sekä asumisen ohjauksesta arjessa. Tehtäviisi kuuluu toimia osana keskuksen perhetyötä sekä olla aktiivinen tuki asiakkaiden vapaa-ajan toiminnoissa. Verkostotoiminta alueen eri toimijoiden kanssa on tehtävässä keskeistä. Tuet ja ohjaat asiakasta prosessin kaikissa vaiheissa aina sen päättymiseen asti.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä. Työ on itsenäistä ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan.

Työpaikka on savuton.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaanottotyöstä ja halua perehtyä vastaanottotyön monipuoliseen maailmaan. Aikaisemman kokemuksen puute ei ole kuitenkaan kynnyskysymys.
  • Sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa (esim. lähihoitaja), tarvittaessa muilla soveltuvilla tutkinnoilla voidaan täydentää työryhmää.
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
  • Ajokorttia (B).
  • Ea 1 tai 2.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa, osoite Vilpunkatu 10A.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Riikka Palomäki sähköpostitse (riikka.palomäki@redcross.fi) ja puhelinnumerosta 040-8658962.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 11.6.2023 klo 24.00.

Haastatteluja järjestetään Vilppulassa jo hakuprosessin aikana.  

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. Haastatteluun valittujen henkilöiden ammattioikeutta koskevat tiedot varmistetaan Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki/JulkiSuosikki keskusrekisteristä.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa