Ohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Lammi

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piiriin vastaanottokeskustoimintaan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen heti tai aloitus sopimuksen mukaan, 31.8.2023 asti.

SPR Hämeenlinnan vastaanottokeskus on vuonna 2009 perustettu 400-paikkainen aikuisten ja perheiden hajasijoitettu keskus, jossa on lisäksi sivutoimipisteet Forssassa ja Lammilla. SPR Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa, Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimii yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat majoitustoiminnasta, vastaanotto- ja käyttörahan myöntämisestä, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityis- ja kuntamajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa toteutat vastaanottokeskuksen asiakastyön palveluita. Huolehdit asiakasohjauksesta ja neuvonnasta tilapäisen suojelun prosessissa ja turvapaikkaprosessissa. Osallistut asiakkaiden vastaanottoon, majoitukseen ja virkistystoimintaan. Tuet ja ohjaat asiakasta prosessin kaikissa vaiheissa aina sen päättymiseen asti. Lisävastuualueenasi on suomen kielen opetus asiakkaille. Opetustyöstä saat tehtäväkohtaisen lisäkorvauksen. Opetustyöhön on tarjolla perehdytystä ja tukea sekä oppimateriaaleja.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä. Osallistut vastaanottotoiminnan suunnitteluun ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Työ on itsenäistä työtä, työparityötä ja tiimityötä. Onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, vaihtuvien tilanteiden sietokykyä sekä fyysistä kestävyyttä.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan, mutta työhön voi sisältyä myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työpaikka on savuton.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaanottotyöstä ja/tai halua perehtyä vastaanottotyöhön
  • Sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa (esim. lähihoitaja) tai muuta soveltuvaa ammattitutkintoa, opetukseen liittyvä koulutus tai työkokemus on eduksi
  • Voimassa olevaa rikosrekisteriotetta lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Ajokorttia (B)
  • EA1

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajat työterveyshuollon palvelut.

Toimipaikka sijaitsee Lammilla, os. Lamminraitti 25.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse vastaava ohjaaja harri.shepherd@redcross.fi

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 3.2.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Haastatteluja järjestetään jo hakuprosessin aikana.

Haastattelun yhteydessä tarkistetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa