Lääkinnällinen suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Lääkinnällinen suunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan linjaan, SPR:n Logistiikkakeskukseen Tampereelle, lääkinnällistä suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Suomen Punaisen Ristin Logistiikkakeskus Kalkun kaupunginosassa Tampereella on yksi Euroopan suurimmista kansainväliseen avustustoimintaan erikoistuneista keskuksista. Keskuksella on 20 työntekijää ja 5 000 m2 toimitiloja Tampereella. Logistiikkakeskus hankkii operaatioissa käytettävät avustustarvikkeet ja varastoi hätäavussa käytettyjä tuotteita välittömästi toimitettaviksi. Keskus suunnittelee, hankkii, kokoaa ja lähettää katastrofi- ja kriisialueille nopean avustustoiminnan lääkintä-, viesti- ja logistiikkayksiköitä sekä huolehtii niiden henkilöstön teknisestä koulutuksesta. Tunnetuin ja suurin meillä koottavista katastrofiyksiköistä on Punaisen Ristin kenttäsairaala.

Työtehtävät

Lääkinnällisen suunnittelijan tehtäviin kuuluu:

  • SPR:n katastrofiyksiköiden ERU-kenttäsairaalan ja -klinikan materiaalitarpeen yksityiskohtainen määritys sekä kenttäkelpoisten lääkinnällisten tuotteiden identifiointi ja hyväksyminen valikoimaan
  • ERU-lääkevalikoiman kehittäminen ja lääkkeiden hyväksyntäprosessin seuranta
  • alaa ohjaavien standardien ml. EMT seuraaminen ja huomioiminen kenttäyksiköiden materiaali - ja lääkevalikoiman suunnittelussa
  • lääkinnällisen varaston ylläpito ja tuotteiden hallinta varastotietojärjestelmässä
  • lääkevaraston olosuhdeseuranta sekä laitteiston ylläpito ja seuranta
  • kenttäsairaaloiden ja -klinikoiden operatiivisten toimintojen dokumentointi, rakennussuunnitelman ja osastokohtaisen ohjeistuksen kehitys ja ylläpito
  • Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen henkilöreservin lääkintähenkilöstön yksikkökoulutusten suunnittelu ja toteutus
  • lääkinnällisten yksiköiden jatkokehitystyö ja kansainvälinen yhteistyö kenttäsairaaloita ja -klinikoita ylläpitävien maiden sekä Kansainvälisen Punaisen Ristin toimijoiden kanssa
  • operatiivinen tuki kentällä toimivalle lääkintäyksikölle 
  • osallistuminen tarvittaessa kansainvälisiin avustusoperaatioihin kohdemaassa

Työsuhde alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja ammattiosaaminen, esim. sairaanhoitajan tai lääkintälogistikon (medlog) tausta. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä kenttäsairaanhoidosta ja sen kliinisistä vaatimuksista. Lääkintämateriaalien, lääkkeiden ja logistiikan tuntemuksesi on vahva, ja sinulla on kokemusta myös koulutusten järjestämisestä ja kouluttamisesta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset hyvin vähintään MS Office -työkalut. Varastonhallintaohjelmisto- ja tietokantaosaaminen ovat eduksi tehtävässä. Kansainvälinen toimintamme edellyttää sujuvaa kommunikointia suomen ja englannin kielellä.

Organisointikyky ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi ja olet yhteistyökykyinen ja tiimipelaaja. Arvostamme kansainvälisen katastrofitoiminnan tuntemusta, mutta tärkeintä on, että pystyt toimimaan joustavasti ja tehokkaasti paineen alaisena ajoittain katastrofaalisen kiireisessä toimintaympäristössä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä avustustoiminnassa ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta-, polkupyörä- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Tampereen Kalkussa (Kalkun kehätie 4).

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa logistiikkakeskuksen päällikkö Ritva Lahti (p. 040 528 2507) 2.4.2024 klo 9–11 tai sähköpostilla ritva.lahti@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.4.2024.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävä on auttaa kaikkein eniten apua tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Autamme katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa nopeasti ja tehokkaasti. Koulutamme kriisialueilla asuvia varautumaan katastrofeihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia ympäri Suomea ja maailmaa.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme kaikki toisiamme.

Hae paikkaa