Työpaikat

Koordinator, vikariat

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Finska Missionssällskapets enhet för svensk service söker en vikarie för vår koordinator (8.1.–24.10.2020).

Som koordinator arbetar du för att öka intresset för mission och kyrkans internationella ansvar i församlingarna i Borgå stift samt bland privatpersoner. Till arbetet hör att ordna kursen Min Mission, hålla kontakt med volontärer, utveckla och samordna frivilligarbetet, ordna och delta i evenemang främst för unga vuxna samt utveckla missionsverksamheten tillsammans med församlingarna.

Vi önskar att du som söker tjänsten har en högre högskoleexamen i teologi eller annan lämp­­lig högskole­examen. Du känner väl till församlingarna i Borgå stift, det kyrk­liga livet och kyrkans internationella arbete. Du kan använda sociala medier och modern teknik som redskap i arbetet. Du behärskar svenska språket full­ständigt i tal och skrift och kan ledigt kommunicera med finskspråkiga kollegor.

Anställningen är ett moderskapsvikariat. Anställningsförhållandet är på heltid och inleds 8.1.2020 eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är Missionssällskapets kontor i Helsingfors, men uppgiften förutsätter resor i hemlandet samt arbete på kvällar och veckoslut.

Vi erbjuder en spännande utsiktsplats mot den världsvida kyrkan och möjlighet att arbeta med aktuella och angelägna frågor såsom global rättvisa, miljö, kyrkans internationella ansvar och mission.

Är du intresserad? Sänd din ansökan via länken: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx. Vi behöver din ansökan med meritförteckning och löneanspråk senast 3.11.2019. Vänligen fyll i nätansökan på svenska.

Mer information ger chefen för svensk service Marika Björkgren-Thylin, tfn 020 7127 265, e-post marika.bjorkgren-thylin@finskamissionssallskapet.fi.

Työpaikat

Johdon assistentti, ulkoministerin kabinetti
Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Project Assistant
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Project Coordinator
Digitaalinen varainhankkija
Country Director
Programme analyst (JPO)
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.