Kontti-työn ohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kontti-työn ohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Kuopio

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä! 

Kontti-ketju on tärkeä osa Suomen Punaisen Ristin varainhankintaa. Kontissa ihmiset osallistuvat Punaisen Ristin auttamistyöhön ostamalla tai lahjoittamalla kierrätystuotteita. secondhand-myymäläketjuna Kontti on saavuttanut jatkuvaa kasvua niin asiakasmäärien, myytyjen tuotteiden kuin asiakaskäyntien osalta. Toimimme valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. 

Kontti myy pääsääntöisesti myymälöihin lahjoitettua tavaraa. Valtakunnallisena secondhand-toimijana edistämme tavaroiden vastuullista uudelleenkäyttöä. Ketjun tuotto käytetään Punaisen Ristin auttamistyöhön kotimaassa ja maailmalla. Olemme myös merkittävä työllistäjä välityömarkkinoilla ja työyhteisön monimuotoisuus antaa mahdollisuuden tutustua ihmisiin erilaisista taustoista.  

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Kuopion toimipisteeseen Kontti-työn ohjaajaa.

Työtehtävät

Työskentelet omalla tehtäväalueellasi ja osallistut toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja työskentelyyn muun henkilöstön kanssa. Keskeisenä tehtävänä on työntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaaminen. Nyt haemme Kontti-työn ohjaajaa pukeutumisen tuotealueelle. Paikallisen tarpeen mukaan osallistut myös myymälämarkkinointiin ja kampanjoiden toteuttamiseen.

Kontti-työn ohjaajana varmistat, että toiminta on tehokasta, turvallista ja sujuvaa lahjoitusten vastaanotossa, käsittelyssä ja myymälätoiminnoissa. Kontti-ketjussa tuetaan myös verkostoitumista eri paikkakunnilla toimivien kollegoiden kanssa.

Työyhteisö on monimuotoinen ja työllistämistoiminnan luonteen vuoksi henkilöstön vaihtuvuus on suurta. yhdistämme toiminnassamme kaupallisen ja sosiaalisen näkökulman. Kontti-työn ohjaajat toimivat osana paikallisen Kontin työnjohtotiimiä.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen vuoden 2024 loppuun

Odotamme sinulta

Etsimme työkaveria, jolla on kokemusta vähittäiskaupasta ja tiimityöstä.

Työssäsi tarvitset osaamista työn ohjaamisesta ja perehdytyksestä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Pukeutumisen tuotealueen kokemus ja osaaminen on tehtävässä menestymisen edellytys.

Luemme eduksesi secondhand-kaupan tuntemuksen, esimerkiksi aiemman työkokemuksen tai muun perehtyneisyyden kautta.

Tarjoamme sinulle

Kontti-ketju tarjoaa lounas- ja virike-edun (Epassi), kattavan työterveyshuollon ja lakisääteistä pidemmät lomaoikeudet. Tarjoamme sinulle myös merkityksellisen työn osana maailman suurinta avustusjärjestöä, jossa Punaisen Ristin arvot ja periaatteet ohjaavat työtämme.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, jossa hyvinvointia ja viihtymistä seurataan säännöllisesti mm. henkilöstökyselyillä.

Olemme suuri ja vakaa työnantaja, jonka toiminta kasvaa hallitusti. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Tehtävän työajat määräytyvät myymälän aukiolon mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hakuaika: 17.12.2023 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Auli Laaksonen (040 809 7974) perjantaina 8.12.2023 klo 11–13 ja keskiviikkona 13.12.2023. klo 12–14. 

Lisätietoja Kontti-ketjusta: https://sprkontti.fi/ 

Hae paikkaa