Kehitysyhteistyön maaohjelmakoordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kehitysyhteistyön maaohjelmakoordinaattori

Ilmoittaja

Fida International ry

Paikkakunta

Erbil

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Etsimme ammattitaitoista kehitysyhteistyön maaohjelmakoordinaattoria Lähi-itään Irakiin, asemapaikkana Erbilin kaupunki. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa lokakuun alussa.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama kristillinen järjestö ja yksi suurimmista Suomen ohjelmatukea saavista kehitysyhteistyöjärjestöistä. Teemme kehitysyhteistyötä 10 maassa yhdessä paikallisten kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Irakin maaohjelmamme tukee paikallisia kumppanijärjestöjä kehittämään lasten ja nuorten koulutuksen laatua ja inklusiivisuutta sekä edistämään ympäristötietoisuutta. Ohjelmakoordinaattorina vastaat työn suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista yhdessä Irakin maatiimin ja kumppanien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös vaikuttamistyötä, varainhankintaa, tiedottamista, viranomaissuhteita ja talousasioita.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
  • kehitysyhteistyön ja kehityspolitiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista.

Työssä onnistumista edesauttavat

  • kokemus Lähi-idässä työskentelystä 
  • Fidan ja sen kumppaneiden tuntemus
  • aiempi kokemus opetusalalta, vaikuttamistyöstä, hankehallinnosta tai organisaation kapasiteetin vahvistamisesta.

Jos sinulla on mahdollisuus saada taloudellista tukea lähettävästä seurakunnasta, se katsotaan myös eduksi. 

Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Arabian tai kurdin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsietokykyä, yhteistyötaitoja sekä ymmärrystä toimia monikulttuurisessa työympäristössä. Irak on asumis- ja toimintaympäristönä haastava maa, joten tehtävää ei ensisijaisesti suositella lapsiperheille.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 26.5.2023 mennessä: Ismo Salerto, alueohjelmapäällikkö, ismo.salerto@fida.fi

Fidan avoimet työpaikat