Työpaikat

Kehitysyhteistyökoordinaattori (sijaisuus)

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme Helsingin toimistolle kehitysyhteistyökoordinaattoria vastuualueenaan kehitysyhteistyö Etiopiassa. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus 8.5.2020 asti.

Suomen Lähetysseuran kehitysyhteistyö elää ajassa ja paikassa: rakennamme uusia innovaatioita ja yhteistyömuotoja unohtamatta kontekstia ja paikallista omistajuutta. Etsimme vireään kehitysyhteistyöyksikköömme kehitysyhteistyökoordinaattoria, jonka maantieteellisenä vastuualueena on Etiopia.

Kehitysyhteistyökoordinaattori vastaa maantieteellisten vastuualueidensa kehitysyhteistyötoiminnan toteutumisesta osana kehitysyhteistyöyksikköä. Tehtäviin kuuluu valtiorahoitteisten kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnointi läheisessä yhteistyössä alueella olevan työparin sekä paikallisten kumppaneiden kanssa. Kehitysyhteistyökoordinaattori toimii organisaatiossa sekä ulkopuolisissa verkostoissa oman vastuualueensa asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja muissa tehtävissä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa englannin kielen hallintaa. Tehtävässä vaaditaan myös kehitysyhteistyön hankehallinnon (ml. taloushallinnon) osaamista.

Eduiksi katsomme järjestökentän ja ulkoministeriön ohjelmatukijärjestelmän tuntemisen sekä kokemuksen tulosperustaisesta toiminnasta (results based management). Arvostamme lisäksi kenttäkokemusta kehitysyhteistyöstä.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin, mukavan työyhteisön sekä modernin ja viihtyisän työympäristön uudessa toimistossamme Länsi-Pasilassa.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Määräaikainen sijaisuus päättyy 8.5.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Katri Leino-Nzau 1.8.2019 klo 12.30-14.30.
puh. 040 835 4744 tai sähköpostitse katri.leino-nzau@felm.org.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 11.8. mennessä osoitteessa: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx.

Tehtävään haastateltavat valitaan hakemusten perusteella. Haastattelut järjestetään 15.-16.8.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.