Kansainvälisen työn asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kansainvälisen työn asiantuntija

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme kansainvälisen työn asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tietoa tehtävästä

SOS-Lapsikylän kansainvälinen ohjelmatyö tähtää kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin paranemiseen maailmalla. Köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentäminen sekä lasten oikeuksien toteutuminen ovat työmme keskiössä ja tavoitteenamme on, että jokainen lapsi maailmassa saisi kasvaa mahdollisuuksiensa mittoihin. Edistämme tällä hetkellä hanketyön keinoin lasten ja perheiden oikeuksia ja hyvinvointia Tansaniassa, Etiopiassa, Gambiassa ja Intiassa.

Kansainvälisen työn asiantuntijana osallistut Ulkoministeriön ja muiden rahoittajien tukemien kehitysyhteistyöhankkeidemme toimeenpanoon, raportointiin, monitorointiin ja kehittämiseen yhteistyössä kumppanimaiden hanketiimien kanssa. Osallistut tiimin jäsenenä myös uusien hankkeiden kehittämiseen ja rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen.

Koordinoit työssäsi myös kansainvälisen ohjelmatyön tiimin viestinnän toteuttamista ja kehittämistä. Tehtäviisi kuuluu mm. hankeviestintä rahoittajan vaatimusten mukaisesti, sekä yhteistyö kansainvälisen järjestön kanssa ja sen toiminnasta viestiminen. Työskentelet osana laajaa kansainvälistä SOS-lapsikyläjärjestöjen yhteistyöverkostoa ja teet aktiivista sidosryhmäyhteistyötä. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista kohdemaihin.

Mitä haemme?

Toivomme sinulta työkokemusta kehitysyhteistyöhön liittyen ja tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Omaat myös vahvan motivaation puolustaa lasten oikeuksia ja lähestyä hanketyötä ihmisoikeusperustaisesti.

Erityisesti Ulkoministeriön tai muiden kansainvälisten rahoittajien tukemien hankkeiden suunnittelun, seurannan, vaikuttavuuden arvioinnin sekä sisäisen ja ulkoisen raportoinnin toteuttamiseen liittyvä kokemus ja näkemys ovat eduksi tehtävässä menestymisessä. Odotamme sinulta myös kokemusta hankeviestinnästä ja verkkomedian, sosiaalisen median ja audiovisuaalisten kanavien hyödyntämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, organisointikykyä, erinomaista kirjoitustaitoa sekä hyviä vuorovaikutus-ja verkostoitumistaitoja. Eduksi luetaan myös Itä-Afrikan ja/tai Länsi-Afrikan tuntemus. 

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän uudistushaluista SOS-lapsikyläyhteisöä. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä itseohjautuvasti ja itsenäisesti työyhteisön tuella. Perehtymisesi tukena on SOS-Lapsikylän sähköinen oppimisympäristö Kyläkoulu. 

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja hyvinvointiedulla. Lisäksi tuemme lounasruokailua ja tarjoamme henkilöstöllemme vapaa-ajan vakuutuksen. 

Lisätietoja:

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 14.6.2023 verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=437. Lisätietoja tehtävästä antaa Kansainvälisen työn ohjelmapäällikkö Anna-Maija Aguilera-Pesä, p. 040 8342724 (2.6. klo 12–14 tai 12.6. klo 10–12) tai anna-maija.aguilera-pesa@sos-lapsikyla.fi. Haastattelut tehtävään pidetään viikolla 26. Tehtävä alkaa 15.8. tai sopimuksen mukaan.

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children's Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

Hae paikkaa