Kansainvälisen avun suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kansainvälisen avun suunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avun tuki- ja koordinaatioyksikköön kansainvälisen avun suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan ohjelmiamme ja operaatioitamme erityisesti läntisessä, ranskankielisessä sekä eteläisessä Afrikassa.

Suomen Punainen Risti rahoittaa alueen Punaisten Ristien humanitaarista avustustoimintaa sekä tekee pitkäkestoista kehitysyhteistyötä, jossa korostuu pitkittyneisiin kriiseihin vastaaminen, katastrofivalmius ja varautuminen ilmastonmuutokseen sekä naisten ja tyttöjen terveyden edistäminen. Kumppanien ohjelmatyön seurannasta ja tuesta alueella vastaavat Suomen Punaisen Ristin lähettämät alue- ja maavastaavat, neuvonantajat ja taloushallinnon ammattilaiset.

Työtehtävät

Kansainvälisen avun suunnittelijana seuraat aktiivisesti oman alueesi humanitaarista tilannetta. Osallistut Suomen Punaisen Ristin ohjelmien ja operaatioiden koordinaatioon sekä pitkäkestoisten ja strategisten suunnitelmien laatimiseen yhdessä aluepäällikön kanssa. Tuet kentällä työskenteleviä kollegoita hankkeiden suunnittelussa, seurannassa ja raportoinnista. Osallistut Suomen Punaisen Ristin kansainväliseen apuun liittyvien prosessien ja hankehallinnon työkalujen jatkuvaan kehittämiseen.

Työskentelet osana kansainvälisen avun tuki- ja koordinaatioyksikköä, tiiviissä yhteistyössä mm. kansainvälisen katastrofiavun yksikön, taloushallinnon, hankinta- ja henkilöavun suunnittelijoiden sekä kentällä olevien avustustyöntekijöiden kanssa. Osallistut kansainvälisen Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen sisäiseen koordinaatioon, erityisesti sisaryhdistysten kanssa. Vastaat Suomen Punaisessa Ristissä alueen ohjelmien ajantasaisesta tiedosta sekä tuet viestintää ja varainhankintaa.

Määräaikainen työsuhde alkaa tammikuussa 2024 (sopimuksen mukaan) ja solmitaan vuodeksi. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta pätevyyttä ja vähintään 5 vuoden soveltuvaa työkokemusta. Työ edellyttää vankkaa kokemusta kehitysyhteistyön toimeenpanosta ja erinomaisia projektihallinnan taitoja. Arvostamme osaamista esimerkiksi hankehallinnon tai tiedon hyödyntämisen prosessien kehittämisestä sekä seurannan ja arvioinnin tai osallistavan ja yhteisöperustaisen suunnittelun työkalujen tuntemusta. Kansainvälisen Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen työn tuntemus luetaan eduksi.

Työssäsi tarvitset joustavuutta ja kykyä toimia kiireen ja paineen alla.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa alueelle sekä erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ranska työkielenä lasketaan eduksesi.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee os. Tehtaankatu 1 a, Helsinki ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avun tuki- ja koordinaatioyksikön päällikkö Toni Jokinen perjantaina 1.12.2023 klo 10–11 ja tiistaina 5.12.2023 klo 15–16 puh. 040 652 9807. 

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 6.12.2023.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävä on auttaa kaikkein eniten apua tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Autamme katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa nopeasti ja tehokkaasti. Koulutamme kriisialueilla asuvia varautumaan katastrofeihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia ympäri Suomea ja maailmaa.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme kaikki toisiamme.

Hae paikkaa