Henkilöstöasiantuntija (HR Adviser) | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Henkilöstöasiantuntija (HR Adviser)

Ilmoittaja

Kirkon Ulkomaanapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Oletko monipuolinen HR-osaaja? Meillä tuet Aasiassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Euroopassa toimivia maatoimistoja HR-asioiden laadukkaassa hoitamisessa sekä ylläpidät ja kehität HR-ohjeistuksia ja -prosesseja koko organisaation ja Suomen tarpeisiin. Olet osa hallinto-osaston HR-tiimiä, joka vastaa noin 150 Helsingissä työskentelevän ja ulkomaankomennuksella olevan työntekijän työsuhde- ja palkka-asioista.  Kyseessä on noin vuoden pituinen määräaikainen sijaisuus.

Henkilöstöasiantuntijana tuet maatoimistojen esihenkilöitä ja HR-henkilöstöä laadukkaan henkilöstötoimen toteuttamisessa. Olet osa koko organisaation HR-henkilöstön verkostoa (Community of Practise), ja opastat myös Helsingin toimiston esihenkilöitä ja henkilöstöä HR-asioissa. Tarvittaessa toimit yhteistyössä palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa sekä Suomessa että sen ulkopuolella. 

Haemme tehokkaaseen joukkoomme sujuvaa yhteistyötä edistävää ja useat langat käsissään pitävää tekijää. Olet työotteeltasi joustava ja pystyt sujuvasti priorisoimaan arjen tilanteissa. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Asiantuntemusta ja käytännön kokemusta sinulle on kertynyt työnantajavastuiden ja henkilöstöhallinnon eri tehtäväalueiden hoitamisesta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä; mahdollista ranskan kielen taitoasikin pääsisit hyödyntämään. Aiemmasta kokemusta myös ulkomaankomennuksiin liittyvistä HR-prosesseista sekä työskentelystä kansainvälisessä, monikulttuurisessa työyhteisössä on etua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä on mukavat työkaverit ja välitön organisaatio. Ohjelmamaissa olevien edunsaajien hyvinvoinnin edistämisen lisäksi pidämme huolta myös omien työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, liukuvan työajan sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia. Tule osaksi osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, joka palvelee sisäisiä asiakkaita. Tehtävä sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Määräaikaisen tehtävän suunniteltu aloitusajankohta on 22.8.2023.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä sähköpostitse hallintojohtaja Hanna Saarelaiseen (hanna.saarelainen(at)kua.fi). Lue lisää Kirkon Ulkomaanavusta osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa.

Kiinnostuitko? Toimi heti ja hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy 11.6.2023. Saatamme kutsua hakijoita haastatteluun hakuajan kuluessa.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Hae paikkaa / Apply