Hankesuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Hankesuunnittelija

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lasten suojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset tekee töitä lapsen oikeuksien edistämiseksi yli 100 maassa joka ikinen päivä, yli 100 vuoden kokemuksella. Olemme ensimmäisten joukossa paikalla haastavimmissakin tilanteissa, siellä missä lasten eriarvoisuus on suurinta ja olosuhteet vaikeimmat. Jatkamme työtämme, kunnes meitä ei enää tarvita.

Kotimaan ohjelmatyössä työskentelemme muun muassa lapsen oikeuksien, osallisuuden ja varhaisen tuen sekä digihyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseksi, eriarvoisuuden ja lapsiköyhyyden vähentämiseksi sekä kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseksi. Kehittämistyö ja vaikuttaminen ovat tärkeitä elementtejä työssämme.

Haemme nyt keskustoimistoomme Helsinkiin kotimaan ohjelmaan hankesuunnittelijaa vapaaehtoistoiminnan kehittämishankkeeseen (määräaikaisuus 12 kk).

Hankesuunnittelijana tehtäväsi on toteuttaa Pelastakaa Lasten vapaaehtoistoiminnan kehittämishanketta.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa vapaaehtoistoiminnan rakenteita ja vapaaehtoisille tarjottavaa tukea. Pelastakaa Lasten toiminnassa on vuosittain mukana satoja vapaaehtoisia, joiden kanssa yhdessä tuemme lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Vapaaehtoiset toimivat mm. varhaisen tuen tukihenkilö- ja sporttikummeina sekä kummi- ja lomakoteina; tukiperheinä; digipalveluiden chatti vapaaehtoisina; valmiustyön vapaaehtoisina; Perheentalojen vapaaehtoisina sekä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä jäsenyhdistyksissä.

Sinulla on

  • osaamista ja näyttöjä kehityshankkeiden läpiviemisestä
  • vapaaehtoistoiminnan asiantuntemusta ja kokemusta vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä
  • vankkaa kehittämisosaamista (ml käytännössä osoitettua kehittämistyön käyttöönottoa)
  • kokemusta prosessien kuvaamisesta ja toiminnan seurannan (ml seurantatyökalut) suunnittelusta

Sinulla on tehtävän toteuttamiseen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme palvelumuotoiluosaamista.

Olet taitava viestijä ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hahmotat ja hallitset hyvin kokonaisuuksia, saat ihmiset innostumaan ja nautit ihmisten kanssa tekemisestä. Huolellisuus, analyyttisyys ja tarkkuus ovat myös piirteitä, jotka työtäsi kuvaavat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä järjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa viimeistään 1.4.2024 ja kestää 12 kuukautta. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 14.2.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Susanna Tan (0400-649238). Tavoitat hänet parhaiten 5.2. klo 13–14 sekä 8.2. klo 13–14 ja sähköpostilla susanna.tan@pelastakaalapset.fi

Hae paikkaa