Avainasiakaspäällikkö, suurlahjoittajat ja yritykset | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Avainasiakaspäällikkö, suurlahjoittajat ja yritykset

Ilmoittaja

Suomen UNICEF

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö, joka tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa.

Suomen UNICEF ry on yksi UNICEFin 36:sta kansallisesta komiteasta, jotka toimivat vauraissa maissa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta yhdessä julkisen sektorin ja yritysten kanssa. Vuonna 2021 keräsimme 25,9 miljoonaa euroa lapsille.

Me Suomen UNICEFilla tiedämme, että hyvä tulevaisuus ei tapahdu. Se rakennetaan. Työmme tulokset puhuvat puolestaan: olemme tutkitusti maailman vaikuttavin lastenjärjestö.

Avainasiakaspäällikkö, suurlahjoittajat ja yritykset

Suomen UNICEFin yritystiimin tavoitteena on varmistaa, että UNICEFin työ saa merkittävää tukea yrityksiltä ja suurlahjoittajilta, yritykset edistävät lapsen oikeuksia liiketoiminnassaan ja osallistuvat lasten kannalta keskeisten kehitysongelmien ratkaisuun.

Etsimme nyt yritystiimiimme kokenutta, innostunutta ja tuloshakuista avainasiakaspäällikköä rakentamaan pitkäjänteisiä ja vaikuttavia kumppanuuksia suurlahjoittajien (ml. säätiöt ja yksityishenkilöt) kanssa. Avainasiakaspäällikkönä tavoitteenasi on saada uusia suurlahjoittajia ja avainvaikuttajia mukaan UNICEFin työhön sekä vahvistaa nykyisten kumppaneiden sitoutuminen toimintaamme ja tavoitteisiimme. Asiakastarpeiden ja kiinnostuksesi mukaan pääset huolehtimaan myös yrityskumppanuuksistamme.

Tehtävässäsi rakennat, hoidat ja kehität asiakassuhteita sekä huolehdit niihin liittyvästä budjetoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Lisäksi osallistut aktiivisesti UNICEFin toiminnan ja palvelutarjonnan kehittämiseen yhdessä viestinnän, markkinoinnin, yritysvastuun ja ohjelmatyön asiantuntijoiden kanssa. Teet työtäsi tiiviissä yhteistyössä myös kansainvälisen UNICEF-organisaation kanssa tehtävänkuvaasi liittyvillä osa-alueilla. Raportoit yritysyhteistyön johtaja Johanna Talvelalle.   

Mitä edellytämme sinulta:

  • Useamman vuoden (vähintään 5 vuotta) kokemusta tuloksellisesta varainhankinnasta tai B2B-asiakastyöstä myynnin, projektinhallinnan tai asiakkuusjohdon parissa
  • Liike-elämän ja/tai suurlahjoittajakentän tuntemusta
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä toimia vaativien sidosryhmien kanssa verkostoissa ja kompleksisessa toimintaympäristössä
  • Erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Järjestelmällistä työskentelytapaa ja erinomaisia projektinhallintataitoja

Mitä arvostamme:

  • Sujuvaa ruotsin kielen taitoa
  • Valmiutta haastaa itseään ja työyhteisöään tekemään töitä uudella tavalla
  • Kokemusta B2B-markkinoinnista
  • Kokemusta organisaation toiminnan strategisesta kehittämisestä

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle innostavan, monipuolisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään ammattilaisena ja viemään UNICEFin toimintaa ja asiakaspalvelua seuraavalle tasolle. Meitä ohjaa henkilöstön kanssa yhdessä työstetyt arvomme – oikeudenmukaisuus, rohkeus ja luotettavuus – ja eettiset periaatteemme. Työaikamme ovat joustavat ja periaatteemme on, että työelämä ja muu elämä ovat sopivassa tasapainossa. Työskentelemme hybridimallissa, eli työtä tehdään joustavasti siellä, missä se on tarkoituksenmukaisinta. Tuemme hyvinvointia myös liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun avulla sekä ylimääräisillä vapaapäivillä ja lyhennetyllä kesätyöajalla. Meillä on lämminhenkinen työkulttuuri, joka on saanut kiitosta myös henkilöstökyselyissämme.

Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme tekemään maailman tärkeintä työtä, rakentamaan lasten ja yhteiskuntien tulevaisuutta!

Jätäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 12.2.2023 mennessä.

Lisätietoja: Yritysyhteistyön johtaja Johanna Talvela, puh. 050 365 3222.

Soittoajat: keskiviikko 18.1. klo 10–12.00 ja maanantai 23.1 klo 13–14.00.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Hae paikkaa