Aulapalveluassistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Aulapalveluassistentti

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston CRM-yksikköön aulapalveluassistenttia vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 1.4.2024–31.8.2025.

Tehtäväsi on tärkeä ja pääset yhdessä työparisi kanssa työskentelemään mielenkiintoisessa ympäristössä sekä olemaan mukana varmistamassa Punaisen Ristin roolia valmiusjärjestönä.

Työtehtävät

Työtehtävät koostuvat monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä Suomen Punaisen Ristin keskustoimistossa. Aulapalveluassistentit vastaavat järjestön neuvonnasta ja puhelinvaihteesta sekä back office -tehtävistä lahjoittaja- ja jäsenpalvelussa. Puhelinvaihteessa pääset vastaamaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin kysymyksiin ja puheluiden välittämisen lisäksi opastamaan soittajia Punaisen Ristin palveluiden äärelle. Neuvonnassa toivotat vieraat tervetulleiksi ja autat talon omaa henkilökuntaa erilaisissa asioissa. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä työparin kanssa.

Neuvonnan vastuulle kuuluu myös Suomen Punaisen Ristin myymälän myynti- ja ylläpitotehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Back office -tehtäviin kuuluvat jäsenten ja lahjoittajien asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä asiakastietojen tallennus ja ylläpito. Työn sisältö ja prioriteetit vaihtelevat, joten tehtävänkuva sisältää ajan salliessa myös mm. aktiivista ja myynnillistä soittotyötä lahjoittajillemme erilaisissa kampanjoissa.

Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on arkisin toimistolla klo 8.25–16.10.

Työsuhde alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen tehtävä

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta asiakaspalvelukokemusta, positiivista asennetta, yhteistyötaitoja, myynnillistä oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia luontevasti ja iloisesti kiireenkin keskellä. Meillä on tärkeää, että  

  • kohtaat kaikki asiakkaat yhdenvertaisesti
  • hoidat asiakkaan asian heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti
  • olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta
  • erinomaisten asiakaskokemusten tarjoaminen on sinulle sydämen asia
  • iloinen mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan
  • sinulla on kykyä toimia ennakkoluulottomasti muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida omaa tekemistäsi tehokkaasti

Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen hallintaa ja hyviä IT-taitoja (Ms Office) sekä valmiutta käyttää CRM- ja taloushallinnon järjestelmiä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Työpaikka sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa  CRM-päällikkö Marianna Preller keskiviikkona 21.2.2024 klo 15–16 ja perjantaina 23.2.2024 klo 12–14  puh. 040 653 1624. 

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 25.2.2024. 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa