Assistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Assistentti

Ilmoittaja

Suomen Pakolaisapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko edistää yhteiskunnan vastaanottavuutta ja toimivia väestösuhteita omalla ammattitaidollasi? Haluatko olla osa huipputiimiä ja tehdä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa? Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? 

Suomen Pakolaisapu hakee toimeen tarttuvaa, ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa assistenttia tukemaan väestösuhdeyksikön työtä. Assistenttina vastaat väestösuhdeyksikön avustavista tehtävistä. Vuonna 2024 tehtävät linkittyvät erityisesti vapaaehtoistoiminnan ja Järjestöhautomon tukemiseen. Tehtävässäsi avustat:  

 • asiakasprosesseissa aina asiakashankinnasta asiakassuhteen hallittuun päättämiseen 
 • koulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa 
 • yksikön viestinnässä 
 • yksikön asiantuntemusalueiden seuraamisessa ja tiedon välittymisessä organisaation strategiseen kehittämistyöhön sekä viestintä- ja vaikuttamistyöhön 
 • hankeideoinnissa ja tiedon välittämisessä organisaatiossa hankevalmistelusta vastaaville tahoille 
 • muissa työnantajan määräämissä tehtävissä.  

Työ edellyttää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä sekä valmiutta matkustaa Suomessa.  

Edellytämme:  

 • soveltuvia korkeakouluopintoja  
 • alle 1 vuoden relevanttia työkokemusta 
 • aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työotetta 
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä kykyä kohdata erilaisia ihmisiä eri elämäntilanteissa  
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Arvostamme: 

 • kansalaisyhteiskunta- sekä väestösuhdekysymysten tuntemusta  
 • hyviä tiedonhaku- ja soveltamistaitoja 
 • hyviä tietoteknisiä taitoja 
 • analyyttista työotetta  
 • innovatiivisuutta ja kehittämisorientoituneisuutta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä oppimismyönteisessä ja eteenpäin katsovassa pakkomuuttoon liittyviin kysymyksiin erikoistuneessa kansainvälisessä asiantuntijajärjestössä. Tässä assistentin tehtävässä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä sekä osallistumaan myös väestösuhdeyksikön työn kehittämiseen. 

Meillä on lämminhenkinen ja dynaaminen työyhteisö, ja tarjoamme sinulle kannustavan esihenkilön ja tiimin. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista joustavilla työkäytännöillä. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti osin Helsingin Vallilassa sijaitsevassa toimistossamme sekä osin etänä Suomessa. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toivottu aloitusajankohta on 1.4.2024.  

Palkkaus määräytyy Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaan. Tämän assistentin tehtävän vaativuustason mukainen palkka on 2 372,21 €. Lisäksi maksamme henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa, joka työsuhteen alussa on 16 % eli 379,55 €. Siten palkka työsuhteen alkaessa on yhteensä 2 751,76 €/kk. 

Työsuhde-etuihin kuuluvat lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hierontaetu, HSL-työmatkaetu, lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä neljän kuukauden koeajan jälkeen kattava työkykyvakuutus. Vuosilomia kertyy työsuhteen alusta alkaen 2,5 pv/täysi lomanmääräytymiskuukausi. 

Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Valinnassa voidaan tarvittaessa toteuttaa positiivista erityiskohtelua henkilöstön monimuotoisuuden lisäämiseksi. 

Kiinnostuitko? Odotamme sinua jo mukaan innostuneeseen joukkoomme! 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään maanantaina 19.2.2024 klo 16.00 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla "Assistentti, väestösuhdeyksikkö".  

Lisätietoja tehtävästä antaa väestösuhdeyksikön päällikkö Anna Peltoniemi (puh. 044 706 1531). Soittoajat ovat perjantaina 9.2. klo 10–11 ja keskiviikkona 14.2. klo 9–10.   

Haastattelut pidetään maanantaina 26.2.2024 toimistollamme Vallilassa, Helsingissä. 

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakkomuuttoon liittyviin kysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Lähes 60 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Olemme YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n virallinen viestintäkumppani Suomessa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.