Asiantuntija työelämävalmennustoimintaan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Asiantuntija työelämävalmennustoimintaan

Ilmoittaja

Suomen Pakolaisapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko edistää ihmisoikeuksien toteutumista omalla ammattitaidollasi? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu hakee asiantuntevaan joukkoonsa osaavaa ja kehittämisorientoitunutta asiantuntijaa Sauma-työelämävalmennukseen.

Työelämävalmennuksen asiantuntijana keskityt asiakas- ja kehittämistyöhön, kouluttamiseen sekä sidosryhmäyhteistyöhön. Työskentelet yhteistyössä työ- ja elinkeinoyksikön sekä muun kotimaan osaston henkilöstön kanssa vastaten tuloksellisesta työelämävalmennuksesta yhdessä työparin kanssa. Vastaat työelämävalmennuksen asiakashankinnasta, asiakastyöstä ja asiakassuhteen hallitusta päättämisestä sekä toimintojen seurannasta, arvioinnista ja kehitystyöstä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan työelämävalmennuksia opettaen ja ohjaten maahan muuttaneita kohti työelämää. Vastaat monitoroinnista ja viestinnästä yhteistyössä organisaation viestintäosaston kanssa sekä seuraat ajankohtaista aiheeseen liittyvää tutkimusta ja tuet organisaation kehittämistyötä.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opetus- tai ohjauskokemusta
  • aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työotetta
  • empaattisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta maahanmuuttaneiden kanssa työskentelystä
  • selkeäkielisen viestinnän osaamista

Arvostamme hakijassa:

  • maahanmuutto- ja työelämäkysymysten tuntemusta
  • kulttuurien ja erilaisten toimintaympäristöjen ymmärrystä
  • kehittämisorientaatiota

Tulet työskentelemään toimistollamme Helsingin Vallilassa sekä osin etänä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Lähtöpalkka tehtävässä on 3321,94 euroa. Työsuhde on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja alkaa 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 29.2.2024.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.1.2023 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Asiantuntija, työelämävalmennus”. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulla Tarkka (puh. 044 734 9297) ma 23.1. klo 15–16 ja to 26.1. klo 11–12. Haastattelut järjestetään 3.2.2023 toimistollamme Vallilassa.

Linkki ilmoitukseen