Siviilikriisinhallinnan tehtäviin? Haku peruskurssille auki! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Siviilikriisinhallinnan tehtäviin? Haku peruskurssille auki!

Siviilikriisinhallinan peruskurssi järjestetään huhtikuussa 2024. Kurssin haku on auki 15.8.–28.9.

Vuoden 2024 ainut siviilikriisinhallinnan peruskurssi järjestetään 8.–14.4.2024, ja kurssille valitaan yhteensä 24 osallistujaa. Peruskurssi on pääsääntöisesti edellytys siviilikriisinhallinnan tehtäviin hakeutumiseen. Kurssin haku on auki 15.8.–28.9.2023.

Kaikki eri taustoilla kurssille haluavat hakijat hakevat samalla aikataululla, myös poliisit ja poliisihallinnon siviilit. Poliisien ja poliisihallinnon siviilien tulee täyttää hakemus sekä Kriisinhallintakeskukselle että poliisihallinnon Wilma-järjestelmään.

Peruskurssihakemuksen voi täyttää hakuajan määräaikaan mennessä, lomake löytyy täältä ja sisältää kattavimmat tarkennukset haussa huomioitavista asioista. Varaathan hakemuksen huolelliseen täyttämiseen ja CV:n tekemiseen runsaasti aikaa.

Poliisit ja poliisihallinnon siviilitehtävissä toimivat, huomioikaa seuraavat asiat:

  • Täytäthän Webropol -hakulomakkeen lisäksi myös Wilman kautta löytyvän hakulomakkeen tämän hakuajan puitteissa. Lisätietoja löytyy tarvittaessa Sinetti -palvelusta.
  • Poliisi: jos et ole vielä suorittanut kielitestiä, eli YKI-koetta, ilmoittaudu siihen ensi tilassa. Näin ehdit vielä suorittamaan kokeen syksyllä ja voit hakea mukaan vuoden 2024 peruskurssille.
  • Kurssivalinnoissa odotetaan YKI testien tuloksia joulukuulle, jolloin Kriisinhallintakeskus saa Poliisiammattikorkeakoululta lopullisen listan YKI- ja työkokemusvaatimuksen täyttävistä poliisihakijoista.

Kaikille kurssille hakeneille pyritään ilmoittamaan valinnoista vuoden 2023 loppuun mennessä.

Lisätietoja, hakeutumisvaatimukset ja vastauksia yleisimpiin peruskurssia koskeviin kysymyksiin löydät täältä:

Usein kysyttyä koulutuksesta | Kriisinhallintakoulutus | CMC Finland

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia