Rauhanlähettiläskoulutuksen haku on auki | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Rauhanlähettiläskoulutuksen haku on auki

Rauhanlähettiläsakatemia järjestää suositun rauhanlähettiläskoulutuksen kaikille rauhasta ja kansalaisvaikuttamisesta kiinnostuneille. Rauhanlähettiläskoulutus tarjoaa tietoja ja taitoja rakentaa rauhaa.  

Rauhanlähettiläsakatemia järjestää suositun rauhanlähettiläskoulutuksen kaikille rauhasta ja kansalaisvaikuttamisesta kiinnostuneille. Rauhanlähettiläskoulutus tarjoaa tietoja ja taitoja rakentaa rauhaa.  

Koulutuksessa käsitellään ajankohtaisia kestävän rauhan ja turvallisuuspolitiikan kysymyksiä sekä käytännön työn näkökulmia konfliktien ehkäisyyn, ratkaisuun sekä toimintaan kriisien aikana. Tärkeä osa koulutusta on oman rauhanprojektin tekeminen yksin tai ryhmässä.  

Koulutuksen myötä ymmärrät paremmin omia mahdollisuuksiasi vaikuttaa, puuttua epäkohtiin ja edistää rauhaa eri tasoilla niin omassa kotikunnassa kuin kansainväliselläkin tasolla.  

Koulutus järjestetään 19.2.–8.6.2024 ja on laajuudeltaan 5 opintopistettä. Koulutus sisältää lähipäivät 2.-3.3.2024 ja 7.–8.6.2024 Kauniaisissa/Helsingissä sekä viikoittaisia etäluentoja. 

Rauhanlähettiläskoulutus on tarkoitettu kaikille rauhasta ja kansalaisvaikuttamisesta kiinnostuneille. Se on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille ja nuorille aikuisille (18–35-vuotiaille). Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista, koulutusta tai työkokemusta aiheista. 
 
Kurssin hinta yksityishenkilöille 70 euroa ja organisaatioiden lähettämille osallistujille 390 euroa. Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit ja lähipäivien ruokailut. Kurssin lähipäivien majoitus maksaa 50 euroa (25 euroa/yö). Sadankomitean jäsenet saavat kurssista alennusta. 

Haku on auki 4.2.2024 asti.  

Lisätietoja ja hakeminenwww.akatemia.org/rauhanlahettilasakatemia/ 
 
Koulutukseen valituille ilmoitetaan valinnasta helmikuun puoliväliin mennessä. 

Lähipäivien järjestelyistä ja ilmoittautumisesta voit kysyä osoitteesta opintotoimisto@akatemia.org. 

Rauhanlähettiläsakatemiaan ja koulutuksen sisältöihin liittyvät kysymykset: suunnittelija Elina Niinimäki, rauhanlahettilas@sadankomitea.fi ja 040 172 2118 tai Työväen Akatemian rehtori Airi Palosaaru, airi.palosaari(at)akatemia.org.   

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia