Rapoportin palkinnon 2023 haku on avattu! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Rapoportin palkinnon 2023 haku on avattu!

Anatol Rapoport -rauhantutkimusrahasto avaa haettavaksi palkinnon rauhaa tukevalle lopputyölle tai pro gradu -tutkielmalle. Ehdota palkinnonsaajaa 31.8. klo 16.15 mennessä.

Anatol Rapoport -rauhantutkimusrahasto avaa haettavaksi palkinnon rauhaa tukevalle lopputyölle tai pro gradu -tutkielmalle. Palkittavan työn tulee olla korkeakoulutasoinen lopputyö, joka on hyväksytty vuonna 2022 tai 2023. Palkinnon perusteissa arvioidaan työn tieteellisiä ansioita sekä monitieteellistä tutkimusotetta, mutta erityisesti työn sovellettavuutta käytännön työhön sekä tulevaisuuteen katsovaa, rauhaa uudistavaa näkemystä.

Vuoden 2023 palkinto on suuruudeltaan 1000 euroa ja se jaetaan syyskuussa 2023. Palkittu ja kunniamaininnan saaneet pääsevät esittelemään omaa työtään palkinnon jaon yhteydessä järjestettävässä seminaarissa suomalaisille rauhantutkimuksen ja -työn toimijoille.

Ehdotukset palkinnon saajaksi on tehtävä 31.8.2023 klo 16.15 mennessä. Ehdotuksen palkittavasta työstä voi tehdä lopputyön tekijä tai esimerkiksi hänen ohjaajansa. Ehdotukset tehdään verkkolomakkeella https://buff.ly/3KCfqZ2

Anatol Rapoport -rauhantutkimusrahasto tukee monitieteellistä rauhantutkimusta ja tutkimustiedon julkaisua. Rahasto on Leo Mechelin Säätiön yhteydessä toimiva nimikkorahasto, jonka peruspääomana ovat neljältä rauhantutkimusta arvostavalta yksityishenkilöltä vuonna 2020 saadut lahjoitukset. Ajatushautomo SaferGlobe toimii rahaston asianhoitajana.

Lisätietoja rahastosta ja Leo Mechelin Säätiöstä: https://buff.ly/3s6AUn4 #rapoport #rauha

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia