Pohdinnassa siviilikriisinhallinnan tehtävät? Kurssihaku auki elokuussa! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Pohdinnassa siviilikriisinhallinnan tehtävät? Kurssihaku auki elokuussa!

Haku Kriisinhallintakeskuksen järjestämälle siviilikriisinhallinnan peruskurssille aukeaa elokuussa.

Jos harkitset siviilikriisinhallintaa seuraavana urahaasteenasi, on aika alkaa valmistautua Kriisinhallintakeskuksen peruskurssille hakeutumiseen. Vuoden 2024 ainut siviilikriisinhallinnan peruskurssi järjestetään 8.-14.4.2024 ja kurssille valitaan yhteensä 24 osallistujaa. Kurssin haku on auki 15.8.–28.9.2023, ja siitä ilmoitetaan CMC:n verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Peruskurssi on pääsääntöisesti edellytys siviilikriisinhallinnan tehtäviin hakeutumiseen.

Kaikki eri taustoilla kurssille haluavat hakijat hakevat samalla aikataululla, myös poliisit ja poliisihallinnon siviilit. Poliisien ja poliisihallinnon siviilien tulee täyttää hakemus sekä Kriisinhallintakeskukselle että poliisihallinnon Wilma-järjestelmään. Tarkemmat hakuohjeet ja linkki hakulomakkeeseen ilmoitetaan varsinaisen hakuilmoituksen yhteydessä elokuussa.

Poliisit, huomioikaa seuraavat asiat:

  • Jos et ole vielä suorittanet kielitestiä, eli YKI-koetta, ilmoittaudu siihen ensi tilassa. Näin ehdit vielä suorittamaan kokeen syksyllä ja voit olla mukana vuoden 2024 peruskurssilla.
  • Kurssivalinnoissa odotetaan YKI testien tuloksia joulukuulle, jolloin Kriisinhallintakeskus saa POLAMK:lta lopullisen listan YKI- ja työkokemusvaatimuksen ylittävistä poliisihakijoista.

Kaikille kurssille hakeneille pyritään ilmoittamaan valinnoista joulukuussa 2023.

Lisätietoja, hakeutumisvaatimukset ja vastauksia yleisimpiin peruskurssia koskeviin kysymyksiin löydät täältä:

Usein kysyttyä koulutuksesta | Kriisinhallintakoulutus | CMC Finland

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia